Jammie of bah? Dr. Oetker lanceert volgende week pizza’s met … chocolade

Jammie of bah? Dr. Oetker lanceert volgende week pizza’s met … chocolade

Hou je van pizza? Check. Je bent verslaafd aan chocolade? Guilty. Wel, dan komt Dr. Oetker binnenkort met iets speciaal voor jou. Vanaf volgende week zal je namelijk de Pizza Dolce al Cioccolato in de winkels kunnen vinden. Juist ja, een pizza met niet minder dan drie soorten chocolade. Veeg je voor je verder leest even aan je mondhoek, want er loopt al wat kwijl uit ….

Dr. Oetker doet wat iedereen, ja geef het maar toe, al jarenlang wil proberen: de twee grootste lekkernijen op deze wereld combineren in een supergerecht. Vanaf volgende week is het al zover, dan kunnen we ook bij ons in de winkel de Pizza Dolce al Cioccolato vinden, de chocoladepizza. En dat is exact wat je ervan verwacht: een pizza met niet minder dan drie verschillende soorten chocolade erop.

Voor de rest is het een normale pizza, die je ook gewoon in de oven moet opwarmen. Want wat is er nog beter dan chocolade? Gesmolten chocolade! Warm ‘m 10 minuten op aan 200 graden en je hebt de perfecte pizzakorst met gesmolten chocolade als topping. Dit is echt de stuff of dreams. Over het gigantisch aantal calorie├źn dat zo’n pizza heeft (960 kcal), zwijgen we dan weer liever …

In andere landen is de chocoladepizza al te verkrijgen. Bekijk zo hieronder het promofilmpje van de Oostenrijkse Dr. Oetker (maar geef ons niet de schuld als je plots zin hebt in een chocoladevreetbui):

Dr. Oetker

Gesponsorde artikelen