‘Jane The Virgin’-ster Gina Rodriguez is getrouwd

‘Jane The Virgin’-ster Gina Rodriguez is getrouwd

Groot nieuws: ‘Jane The Virgin’-actrice Gina Rodriguez is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met niemand minder dan een collega-acteur uit de serie. Hoewel haar kersverse man Joe LoCicero maar een kleine gastrol speelde in ‘Jane The Virgin’, heeft hij toch duidelijk zijn indruk nagelaten. Op haar bruiloft werd ze toegezongen door Justin Baldoni, die haar geliefde speelt in de serie. 

De 34-jarige actrice zag er beeldschoon uit in een lange elegante jurk met open rug. De actrice postte een filmpje van haar trouw op Instagram en we zijn maar al te blij dat we mee mochten kijken. Haar man Joe kon duidelijk niet geloven dat hij met zo’n knappe talentvolle vrouw trouwde, want telkens wanneer hij in beeld kwam, weende hij tranen van geluk. Haar kapsel was heel sober maar beeldschoon, los gedragen met een soort van bloemenkrans in haar haren. De bruid droeg maar liefst twee trouwjurken. Later op de dag verwisselde ze haar sobere exemplaar voor iets gewaagder met een mooi kanten bovenlijfje.

(Dit waren de gekste looks op The Met Gala.)

Hier zie je het filmpje van de trouw:

Instagram

Op Instagram bedankte de actrice haar nichtje, haar schoonmoeder en schoonbroer. Maar in het bijzonder bedankte ze haar collega acteur Justin Baldonie en schoonbroer Mike, die haar toezongen toen ze naar het altaar liep. “Mike, je hebt een stem van een engel”, schreef ze nog. Over Justin zijn stem bleef ze opvallend stil.

Stripper

Ze leerden elkaar kennen op de set van Jane The Virgin en gingen al snel aan het daten. Het klikte blijkbaar meteen en de twee knappe acteurs vormen al sinds 2016 een koppel. Het grappige is dat haar man Joe LoCicero, twee keer een rolletje als stripper speelde op de set.

Hier zie je Joseph in Jane The Virgin:

Netflix

Het vierde seizoen van Jane The Virgin is momenteel te bekijken op Netflix en met het vijfde seizoen dat nu officieel gefilmd is, zit de serie erop. Maar niet getreurd: er zijn nog enkele andere komische Netflix-series die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Als je fan bent van Jane The Virgin, dan zal de serie Crazy ex-girlfriend je zeker interesseren. De romcom-serie waarin een jonge vrouw haar ex achternagaat die haar ooit heeft gedumpt in de middelbare school, heeft ondertussen al drie seizoenen en ze staan allemaal online op Netflix. Als je vooral verzot bent op het Spaanse temperament uit de serie dan bekijk je best eens La Casa del Papel, een heel ander thema maar de prachtige taal en de spanning laten je hunkeren naar meer. De eerste twee seizoenen staan hiervan op Netflix.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen