Japanse zombiekomedie ‘Zom 100: Bucket List of the Dead’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de humoristische zombiefilm Zom 100: Bucket List of the Dead. De film is gebaseerd op de gelijknamige manga van Haro Aso en volgt Akira (Eiji Akaso) die op een dag wakker wordt en merkt dat z’n stad is overgenomen door zombies.

Op donderdag 3 augustus 2023 verschijnt de zombiekomedie Zom 100: Bucket list of the Dead op Netflix. Waar zombiefilms normaal eerder naar het horror- of thrillergenre neigen, gaat het hier dus wel degelijk om een komedie. Hoe dat er dan uit zal zien, kan je nu bekijken in de officiële trailer.

Zom 100: Bucket List of the Dead

Zom 100: Bucket List of the Dead is gebaseerd op de populaire gelijknamige manga van Haro Aso met illustraties van Kotaro Takata. De manga volgt Akira Tendo die op een dag wakker wordt en merkt dat z’n stad is overgenomen door zombies, maar besluit om het beste te maken van de situatie.

In de film wordt de rol van Akira gespeeld door Eiji Akaso. Hij haat z’n werk, waar hij eindeloze uren klopt en een verschrikkelijke baas heeft. Akira heeft het gevoel dat z’n leven geleefd wordt en haalt maar weinig plezier uit het leven. Maar op een dag wordt hij wakker en merkt hij dat z’n stad overgenomen is door zombies. Waar andere mensen compleet panikeren en doodsbang zijn, is Akira door het dolle heen, want nu moet hij niet meer gaan werken.

Hij besluit om er het beste van te maken en stelt een bucketlist op met 100 dingen die hij wil doen voor hij zelf een zombie wordt. Het gaat zo van dingen als kamperen in z’n eigen huis, tot paragliden en andere dromen. Eén van de puntjes op de lijst is ook een superheld worden die iedereen redt. Maar daarvoor zal hij dus de confrontatie moeten aangaan met zombies (en een gigantische zombiehaai).

Zom 100: Bucket list of the Dead verschijnt op donderdag 3 augustus 2023 op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Zom 100: Bucket List of the Dead:

Zom 100: Bucket List of the Dead is een van de vijf Japanse titels die Netflix recent nog aankondigde voor de komende maanden. Zin in iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...