Jared Leto keert terug van vakantie en is niet op de hoogte van coronacrisis

Jared Leto keert terug van vakantie en is niet op de hoogte van coronacrisis
Isopix

De Amerikaanse acteur en songwriter Jared Leto weet sinds gisteren pas dat de coronacrisis over de hele wereld is uitgebroken. De acteur kwam terug van een 12-daagse vakantie in de woestijn, zonder gsm of internet.

Covid-19 heeft de hele wereld in zijn macht, maar daar was acteur Jared Leto de laatste twaalf dagen niet van op de hoogte. De acteur ging op meditatievakantie en nam daarop bewust afstand van alle sociale media en technologie. Na zijn vakantie komt hij terug in een compleet nieuwe wereld.

“Wow”

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Leto postte gisteren een tekst op zijn Instagram-pagina waarin hij zijn verbazing en onrust uitdrukt. “Wow, 12 dagen geleden begon ik aan mijn meditatie in de woestijn. We waren volledig geïsoleerd van de rest van de wereld. Geen gsm, geen communicatie, enzovoort. Wij hadden geen idee van wat er buiten gebeurde. Gisteren kwamen we buiten in een compleet andere wereld. Een wereld die voor altijd veranderd is. Mind blowing.

De acteur vertelde dat hij enorm veel berichtjes van familie en vrienden krijgt, en zelf probeert om de crisis te begrijpen. Hij wenst zijn fans ook nog alle geluk en sterkte toe. “Ik hoop dat jullie en jullie geliefden oké zijn. Ik stuur jullie allemaal positieve energie.” Hij postte dezelfde boodschap ook op Twitter.

Big Brother

Jared Leto is niet de enige die nog niet op de hoogte was van de pandemie. Ook de deelnemers van het Duitse Big Brother leven geïsoleerd en waren van niks op de hoogte. Het programma begon op 10 februari, wanneer Covid-19 zich nog vooral in China bevond.

De deelnemers hebben deze week eindelijk te horen gekregen wat er aan de hand is in de wereld, en sommigen reageerden daar zeer fel op. Duitsland is namelijk een van de landen, naast Italië en Frankrijk, waar er sprake is van een (bijna) volledige lockdown. Met lege straten en winkels als gevolg. Een van de deelnemers, Michelle, is verpleegster op de afdeling geriatrie en maakte zich enorm veel zorgen om haar oudere patiënten. Een andere deelnemer, die werkt als barman, maakte zich dan weer zorgen om de economische gevolgen van de coronacrisis.

Gesponsorde artikelen