Jared Leto scheert zijn baard op video voor de opnames van ‘Morbius the Living Vampire’

Jared Leto scheert zijn baard op video voor de opnames van ‘Morbius the Living Vampire’

Jared Leto heeft aangekondigd dat de opnames van ‘Morbius the Living Vampire’ binnenkort van start gaan. De acteur heeft een filmpje gedeeld, waarin hij zijn baard scheert, speciaal voor zijn rol in de Spider-Man- en Venom-spinoff.

Nog nooit van Morbius gehoord? In het stripverhaal The Amazing Spider-Man uit 1971 was hij voor het eerst te zien als een kwaadaardige biochemicus met de krachten en eigenschappen van een vampier. Nu zal hij de hoofdrol spelen in de nieuwe film Morbius the Living Vampire.

Sony en de producers achter Venom bevestigden eerder al dat het de volgende film wordt in het Marvel-universum. Jared Leto zal de hoofdrol spelen.

Omdat de film Venom eerder dit jaar zo’n succes was, is Sony van plan om meer Marvel-films over één personage te produceren. Het gaat onder andere om Silver and Black, een sequel van Venom, Nightwatch en Kraven.

(Jared Leto eerde vorig jaar de overleden zanger Chester Bennington tijdens zijn toespraak op de VMA’s.)

Scheersessie van leto

Om zich qua uiterlijk op zijn rol voor te bereiden, heeft Jared Leto alvast zijn baard afgeschoren. Leto deelt zijn transformatie met zijn fans in een filmpje op Twitter. We zien hem de grapjas uithangen in de badkamer. De video eindigt met een close-up op het gezicht van Morbius. Sexy is een understatement.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Jeto een rivaal uit een stripreeks speelt. Zo vertolkte hij eerder al de Joker in de film Suicide Squad.

(Steeds meer ouders noemen hun kinderen tegenwoordig naar superhelden.)

DC versus Marvel

Dit is nog het opmerken waard: Jeto is niet de eerste acteur die van DC Comics (de uitvinders van Batman) overstapt naar Marvel Comics (de uitvinders van Spider-Man). Voordat Tom Hardy de hoofdrol voor zich nam in Venom, had hij Bane gespeeld in The Dark Knight Rises.

Hardy ging normaal ook meespelen in Suicide Squad als Rick Flagg maar wegens conflicten heeft hij zich moeten terugtrekken uit de film.

Het feit dat Leto een rol krijgt in Morbius the Living Vampire zou hem niet beletten om in de toekomst opnieuw de Joker te spelen. Dat meldt Variety.

(Avengers: Infinity War bracht in amper 11 dagen een miljard op.)

Release-data

Het is zelfs al geweten wanneer de verschillende films uitkomen. De data:

  • Suicide Squad 2: 16 november 2018
  • Silver and Black: 8 februari 2019
  • Spider-Man: Far From Home: 5 juli 2019

(Het nieuwe Spider-Man-spel is de snelst verkopende PlayStation-exclusive ooit.)

Gesponsorde artikelen