Jason Momoa onthult pruik en valse spieren in Super Bowl-reclame

Jason Momoa staat bekend als een stoere, brede hunk, maar in een recente Super Bowl-reclame liet hij zich van een heel andere kant zien. We zien de Aquaman– en Game of Thrones-acteur zijn pruik en valse spieren afnemen. Wij geloven alvast niet dat zijn brede bats en weelderige haardos fake zijn.

De reclamespot begint met de vraag “what does home mean to Jason Momoa?”. “It’s my sanctuary. It’s the one place I can let my guard down“, zegt Momoa terwijl hij rondloopt in zijn luxueuze villa. “It’s where I can just kick back and be totally comfortable in my own skin. You know what I’m saying?

Ook zien we hoe Momoa zijn valse gigantische armen, gespierde borstkas en pruik verwijdert. Het resultaat is een magere, kalende man met lang haar die ineengedoken in een zetel zit.

See

Momoa was pas nog te zien in de nieuwe Apple TV-reeks See. Daarvoor werd Momoa getraind door een death metal zanger. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn de Game of Thrones-prequel House of the Dragon en een Aquaman-spinoff onderweg.

Gesponsorde artikelen