Jason Segel wil ook terugkeren als Marshall in spin-off ‘How I Met Your Father’

Dat de acteurs van de populaire reeks How I Met Your Mother nog steeds van de serie houden, is al een tijdje duidelijk. Na de komst van de spin-off How I Met Your Father met actrice Hilary Duff, zijn er namelijk al twee personages uit de originele reeks teruggekeerd. En ook een derde zou kunnen volgen, want acteur Jason Segel heeft laten weten dat ook hij een cameo als Marshall zou zien zitten.

Na Cobie Smulders (Robin) en Neil Patrick Harris (Barney) zou ook Jason Segel binnenkort kunnen terugkeren in de Hulureeks How I Met Your Father. Segel speelde in de originele reeks How I Met Your Mother de rol van Marshall Eriksen, een gevoelige talentvolle advocaat en de beste vriend van Ted Mosby. De laatste jaren heeft de acteur al meerdere keren laten weten dat hij zou meedoen in een reboot van de reeks, maar nu lijkt ook de spin-off een optie.

How I Met Your Father

How I Met Your Father speelt zich, net als zijn voorganger, af in New York. De oudere Sophie (Kim Cattrall) vertelt haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen en daarna zien we ook hoe heel dat verhaal precies verlopen is door de ogen van een jongere Sophie (Hilary Duff). In HIMYF wordt Sophie omringd door een vriendengroep die bestaat uit Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran) en Jesse (Chris Lowell).

Omdat de reeks zich ook in New York afspeelt, werd al vanaf het eerste seizoen gehoopt op enkele cameo’s uit de originele reeks. En die kwamen er ook. Op het einde van vorig seizoen zagen we zo al hoe actrice Cobie Smulders tijdelijk terugkeerde als Robin Scherbatsky. Ook dit seizoen kwam er met de cameo van Neil Patrick Harris als Barney Stinson een grote verrassing op het publiek af.

Marshall Eriksen

Met de terugkeer van twee originele personages, ligt ook de weg voor andere acteurs open. Een daarvan is Jason Segel die van 2005 tot 2014 al te zien was als Marshall Eriksen. Marshall woonde samen met Ted Mosby (Josh Radnor) en zijn vrouw Lily Aldrin (Alyson Hannigan) in een appartement en probeerde zich een weg te banen in de harde wereld van de rechtspraak.

Op dit moment is Segel te zien in de nieuwe Apple TV+-reeks Shrinked, maar daarna zou hij een terugkeer naar zijn tijd als Marshall maar al te graag zien gebeuren. Dat vertelde hij in een interview met Entertainment Tonight. “Die mensen hebben mijn leven veranderd, ik zou alles voor hen doen”, vertelde hij daar. Of we ook hem dus binnenkort kunnen verwachten in een aflevering van How I Met Your Father, valt af te wachten.

Het eerste seizoen van How I Met Your Father is bij ons te zien op Disney+. Het tweede zal later dit jaar volgen.

Meer
Lees meer...