JAY B (GOT7) sluit zich aan bij Mauve Company

JAY B van de K-popgroep GOT7 heeft zich aangesloten bij het agentschap Mauve Company, waaronder soloartiest JUNNY actief is. JAY B en JUNNY werkten in het verleden al meermaals samen. Op dit moment is JAY B wel nog bezig met zijn verplichte legerdienst, waardoor we z’n eerste werk pas volgend jaar kunnen verwachten.

JAY B heeft een nieuw agentschap gevonden. De zanger van de K-popgroep GOT7 verliet in april 2023, twee maanden nadat hij aan z’n verplichte legerdienst begon, het agentschap CDNZA Records. Nu heeft hij een contract getekend bij Mauve Entertainment.

JAY B

JAY B, die eigenlijk Lim Jae-beom heet, maakte in 2012 zijn debuut als acteur in de reeks Dream High 2. Hij ging toen voor de artiestennaam JB omdat er al een zanger bestond met de naam Yim Jae-beom. Later in 2012 maakte JAY B ook zijn muzikale debuut. Hij maakte daarbij deel uit van het duo JJ Project, samen met Jinyoung, die net als hem een trainee was bij JYP Entertainment.

In januari 2014 maakten de twee hun debuut als leden van de boyband GOT7. Tot 2021 bleef die groep samen onder het agentschap JYP Entertainment. Maar toen hun contract afliep, kozen ze er allemaal voor om naar een ander agentschap te gaan. Jinyoung tekende een contract bij BH Entertainment. Young-jae trok naar Sublime Artist Agency en Yugyeom naar AOMG. Mark en Jackson richtten elk hun eigen agentschap op. JAY B tekende aanvankelijk een contract met H1ghr Music, toen dat afliep in 2022 sloot hij zich aan bij CDNZA Records. En nu kiest hij opnieuw voor een ander agentschap.

Mauve Company

Mauve Company deelde vandaag een statement waarin het liet weten dat JAY B een exclusief contract getekend heeft bij hen. JAY B wordt zo de tweede artiest bij het label naast de Canadees-Koreaanse singer-songwriter JUNNY. In het verleden werkten JUNNY en JAY B al meermaals samen. Zo brachten ze de nummers FAME en nostalgia uit en was JUNNY ook betrokken bij de productie van andere nummers van JAY B.

In het statement laat Mauve Company weten dat ze JAY B zullen begeleiden in zijn werk als zanger, producers, songwriter, acteur … Op dit moment is JAY B nog bezig met zijn verplichte militaire dienstplicht. Hij zal terugkeren in november 2024.

Bekijk hier het volledige statement:

Meer
Lees meer...