Je haar in verschillende felle kleuren is de trend van 2018

Je haar in verschillende felle kleuren is de trend van 2018

Wie nog op zoek is naar een kapsel om deze zomer uit te proberen, kan zich misschien eens wagen aan de haartrend: regenbooghaar. Je haar in verschillende felle kleuren en misschien nog wat glitter toevoegen, deze haartrend is er eentje voor de durvers onder ons.

Voor de fans van unicorns en regenbogen is dit de haartrend van 2018, want regenbooghaar is hot deze zomer. Kristina Cheeseman, een kapster uit het Amerikaanse St-Louis, zit achter deze trend en heeft haar Instagram toegewijd aan het felgekleurde haar. Ze is duidelijk niet bang om kleur te gebruiken. Eén van de looks heeft ze ‘prism roots’ genoemd. Alle kleuren van de regenboog beginnend bij de wortels en dan gaat het over naar pasteltinten. Voor deze betoverende looks gebruikt ze de Lime Crime Unicorn Hair-producten.

Het is zeker niet eerste haartrend met speciale kleuren die we dit jaar zien passeren. Zo hadden we al kristalhaar, waarbij de kleuren gebaseerd zijn kristallen en we ook regenboogwortels terugvinden, maar vooral pasteltinten gebruikt worden. Of wat dacht je van je haar en dan vooral de wortels te overgieten met glitter? Perfect om je uitgroei te verbergen.

Het belooft een kleurrijke zomer te worden!

Gesponsorde artikelen