Je kan meewerken aan het nieuw ‘Zelda’-project van Nintendo

Je kan meewerken aan het nieuw ‘Zelda’-project van Nintendo

Nintendo heeft nieuwe vacatures online geplaatst voor een nieuw ‘Legend of Zelda’-project. Je moet er wel voor naar Kyoto verhuizen, maar het ziet er erg interessant uit voor iedereen die iets met gaming heeft.

Het Legend of Zelda-team in Kyoto is op zoek naar nieuwe medewerkers. Dat laten ze op hun website weten via vacatures. Ze zijn op zoek naar een 3DCG-designer met de taak om “topografie” te creëren voor Dungeons, een nieuw Zelda-project. Die werknemer krijgt ook de opdracht om concepten en levels te ontwerpen voor de dungeons.

De tweede vacature omschrijft meer algemene taken binnen het project. De positie is bestemd voor iemand die algemene game content ontwerpt, zoals vijanden en omgeving.

(Onlangs bracht Nintendo nog een gemakkelijke hack van originele Legend of Zelda uit.)

Nieuwe game

Hoewel er verder geen details gegeven worden, is het aannemelijk dat het hier gaat om de ontwikkeling van een nieuwe Zelda-game.

De vorige game uit de Zelda-reeks was The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Die kwam uit op 3 maart 2017. Dat is al bijna twee jaar geleden en dus is het niet meer dan logisch dat ze bij Nintendo aan de volgende Zelda-game aan het sleutelen zijn. Wij zijn alvast benieuwd!

Dit zijn de beste games van 2017.

Gesponsorde artikelen