Je maakt je beautyblender al heel je leven verkeerd schoon

Je maakt je beautyblender al heel je leven verkeerd schoon

Vrouw zijn, het is zo leuk! Je hebt een veel grotere keuze in klerenwinkels, je mag uren voor de spiegel staan, je mag jezelf opmaken … Bij dat laatste is een beautyblender onmisbaar. Maar het schoonmaken van de spons is een heel ander paar mouwen. Krijg jij je favoriete make-upspons ook nooit volledig schoon? Dan hebben wij de life hack voor jou!

De beautyblender is een basisstuk in iedere vrouw haar make-up stash. De spons is haast uitgegroeid tot een cult product. Maar het schoonmaken van de make-up tool is heel wat minder glamorous. En het volledig clean krijgen, lijkt zelfs bijna onmogelijk. Daarom testte Cosmopolitan deze hack die je leven zal veranderen. Dames, opgelet!

1. Afwasmiddel

Om te beginnen doe je een bodempje afwasmiddel in een kopje. Vervolgens vul je de kop tot in de helft met water. Hier stop je je vieze beautyblender in.

2. Microgolfoven

Hoewel het eng klinkt, moet je je kopje vervolgens in de microgolfoven plaatsen. Deze zet je gedurende één minuut op volle kracht.

3. Uitknijpen

Neem het kopje met je make-upspons uit de microgolf en knijp deze voorzichtig uit. Let op, het water is nu heel heet! Spoel hem even uit en je beautyblender zou als nieuw moeten zijn.

4. Herhalen

Is je spons nog niet volledig schoon? Herhaal dan de stappen 1 tot 3 nog eens. Normaal zou nu alle overtollige make-up verwijderd moeten zijn.

You’re welcome, ladies!

Gesponsorde artikelen