Jeffie van ‘Temptation Island’ heeft een nieuw bekend lief

Jeffie van ‘Temptation Island’ heeft een nieuw bekend lief

Jefferson – Jeffie voor de vrienden – nam in 2017 deel aan ‘Temptation Island’. Zijn relatie bleek al snel gedoemd, want zijn vriendin Lize viel als een blok voor de langharige verleider Ken. Lize is nog steeds gelukkig met Ken, maar ook Jeffie heeft nu de liefde gevonden en het is iemand die je kan kennen.

Jefferson was twee jaar geleden te zien in Temptation Island, waarna hij alleen achterbleef. Zijn vriendin Lize ging namelijk verder met verleider Ken en hij en z’n Temptation Natasja gingen na het programma elk hun eigen weg. Maar nu heeft Jeffie een nieuw lief gevonden. De gelukkige is Hannah Jacobs en je kan haar ergens van kennen.

Hannah

Voor de getrainde trash-tv-kijker (schuldig) is Hannah geen vreemde. Zij was namelijk in 2017 te zien in Ex On The Beach: Double Dutch. Op Ex On The Beach hield Hannah zich eerder op de achtergrond, al werd ze natuurlijk ook gewoon overschaduwd door de tweeling Esmee en Sharon en de immer enthousiaste Alisa Megastar. Maar ze moet dus wel in het oog gesprongen zijn van Jefferson.

Ondertussen zijn zowel Hannah als Jefferson al tee jaar van het scherm af, wat ze vooral als een voordeel zien voor hun relatie. Aan Cosmopolitan vertellen ze daar meer over. “Wanneer we samen op straat lopen, merk je wel dat mensen af en toe kijken maar we letten daar eerlijk gezegd niet zo op.” Ondertussen zijn de twee ook al een pak minder uitbundig geworden. “Anderhalf jaar terug zouden we waarschijnlijk een overload aan aandacht gekregen hebben, bijvoorbeeld bij het uitgaan. Dat doen we nu eigenlijk bijna niet meer, aangezien ik bezig ben met mijn studies en andere zaken. Ook Jefferson werkt en is druk bezig met boksen.”

MTV

Deelnemen aan Temptation Island?

De twee hebben dus al een geschiedenis met reality tv, dus is de vraag of ze samen zouden deelnemen aan Temptation Island natuurlijk nooit veraf. Maar daarover is Hannah klaar en duidelijk. “Het is misschien wel opvallend dat twee mensen die beiden aan een tv-programma hebben meegedaan nu een relatie met elkaar hebben, maar onze karakters zijn gewoon een match. We zijn heel gelukkig hoe we nu zijn met elkaar, dus meedoen aan Temptation is niet iets wat nu op onze to-do list staat”, liet ze weten aan Cosmopolitan.

Het lijkt dus wel goed te gaan tussen Jeffie en Hannah en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Ook dit seizoen van Temptation Island is er al een nieuw koppeltje gevormd. Deze twee verleiders vonden de liefde bij elkaar.

Instagram jeffersonthursday

Gesponsorde artikelen