Jennifer Aniston ziet een ‘Friends’-reboot volledig zitten

Jennifer Aniston ziet een ‘Friends’-reboot volledig zitten

Komt er ooit een ‘Friends’-reboot, het is een vraag die veel fans zich stellen en meer acteurs lijken het ook te zien zitten. Jennifer ‘Rachel’ Aniston gaf in een interview aan dat ze volledig gewonnen is voor het idee van een reboot en hoopt dat haar collega-acteurs er hetzelfde over denken.

Friends is zonder twijfel een van de meest legendarische sitcoms ooit gemaakt en hoewel het ondertussen al bijna 15 jaar geleden is dat de laatste aflevering van de reeks werd uitgezonden dromen veel fans van een reboot. En die lijkt steeds realistischer te worden.

“Leukste job ooit”

Jennifer Aniston, die in Friends Rachel speelde, werd onlangs geïnterviewd door InStyle. In het interview kwam, uiteraard, Friends ter sprake. Aniston kreeg de vraag of Friends ooit zal terugkeren. Waarop ze enthousiast antwoordde.

“Nog voor de reeks eindigde, kregen we al de vraag of we ooit zouden terugkomen. Courteney, Lisa en ik praten er soms over. Ik fantaseer er ook over. Het was echt de leukste job die ik ooit had”, vertelt ze lyrisch. “Ik weet niet hoe het er nu zou uitzien, maar je weet maar nooit. Zoveel shows krijgen tegenwoordig een succesvolle reboot.”

Wat met de andere ‘friends’?

Bij de zes vrienden uit Friends zijn de meningen over een reboot verdeeld. Zo droomde Lisa Kudrow, die in de reeks de rol van Phoebe voor haar rekening nam, luidop over hoe zo’n reboot er dan wel uit zou zien. De actrice was te gast bij Conan, de talkshow van Conan O’Brien, waar ze, in navolging van de fictieve trailer voor een Friends-film, de vraag kreeg of er een nieuw seizoen zou moeten komen. over een een nieuw seizoen van Friends moet komen. “Er moet iets gebeuren … maar ik weet niet wat”, antwoordde ze.

“Ze zijn van alles een reboot aan het maken, maar hoe zou dat werken bij Friends? Het ging over twintig- en dertigjarigen. Het gaat niet over mensen die 40 of 50 jaar oud zijn, zoals wij nu. En als we dezelfde problemen zouden hebben als toen, dat zou pas zielig zijn.”

De rest van de cast ziet zo’n reboot minder zitten. Zo liet Courteney Cox (Monica) in 2015 nog weten dat mensen moesten stoppen met hopen. “Laat het los. We gaan het niet doen! Het gaat niet gebeuren.” Maar nu praat ze dus met Jennifer en Lisa over zo’n mogelijke reboot.

Nachtmerries

Matthew Perry (Chandler) heeft zelfs nachtmerries over een reünie. “Ik heb terugkerende nachtmerries waarin we Friends opnieuw doen en het een complete flop wordt”, klonk het bij de acteur. “We zijn op een hoogtepunt geëindigd. We kunnen dat niet overtreffen. Waarom zouden we dat dan proberen?”

En als er dan een eventuele reünie zou komen, zal dat al zeker zonder Matt LeBlanc (Joey) zijn. De acteur liet in maart namelijk nog weten dat hij absoluut niet wil meedoen in een reboot van Friends. Maar daar heeft Jennifer wel een plannetje voor. “Ik weet dat Matt LeBlanc deze vraag (of er een nieuw seizoen komt, nvdr.) niet meer wil krijgen. Maar misschien kunnen we hem nog overhalen.” Als Matt toch voet bij stuk zou houden, zijn er nog steeds opties. “We kunnen nog even wachten en dan kunnen Lisa, Courteney en ik The Golden Girls rebooten en onze laatste jaren spenderen op rieten meubilair.” Wij blijven toch hopen op dat nieuwe seizoen van Friends!

In tussentijd kan je alle seizoenen van Friends herbekijken op Netflix of moest je zin hebben in iets anders: dit zijn onze 50 beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen