Jennifer Lawrence wil opnieuw in de huid kruipen van Katniss Everdeen bij nieuwe ‘Hunger Games’-film

Als er ooit een nieuwe Hunger Games-film komt, staat Jennifer Lawrence ervoor open om opnieuw Katniss Everdeen te spelen. Dat heeft de actrice zelf gezegd. Voorlopig zijn er wel nog geen plannen voor zo’n vervolg.

“Ik sta helemaal open voor een terugkeer in de Hunger Games-franchise. Als Katniss ooit terug in mijn leven zou kunnen komen, doe ik het 100 procent”, zei Jennifer Lawrence in een video-interview met de website Variety. Die spraken haar aan aanleiding van de komedie No Hard Feelings die binnenkort gereleaset wordt en waarin Lawrence een van de hoofdrollen speelt. Eerder gaf ook Josh Hutcherson al aan dat hij graag nog eens Peeta Mellark zou willen spelen in een nieuwe Hunger Games-film.

Jennifer Lawrence kroop een eerste keer in de huid van Katniss Everdeen in de film The Hunger Games uit 2012. Nadien volgden ook nog The Hunger Games: Catching Fire (2013), The Hunger Games: Mockingjay – Part 1 (2014) en tot slot The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 in 2015.

Prequel The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Momenteel bestaan er geen plannen over een vervolg op die films. Wel werkt Lionsgate aan een prequel op deze succesvolle filmreeks. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes zal op 15 november 2023 in de cinema verschijnen. Deze film zal zich 64 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste film afspelen. The Ballad of Songbirds & Snakes vertelt het verhaal van een jonge Coriolanus Snow, gespeeld door Tom Blyth. Daarnaast zijn ook onder andere Hunter Schafer, Rachel Zegler, Jason Schwartzman en Viola Davis in die film te zien.

Meer
Lees meer...