Jennifer Lopez (49) bracht op de MTV VMA’s een medley van haar grootste hits en het is pure nostalgie

Jennifer Lopez (49) bracht op de MTV VMA’s een medley van haar grootste hits en het is pure nostalgie

Gisteren werden in New York de MTV VMA’s uitgereikt. En bij zo’n grootschalige awardshow hoort natuurlijk ook een optreden van een grote artiest. De keuze viel op Jennifer Lopez en dat bleek een geweldige keuze want JLo zorgde voor een wervelende show met een medley van haar grootste hits.

Je zou het niet zeggen, maar Jennifer Lopez blies op 24 juli wel degelijk 49 kaarsjes uit. Toch is de zangeres nog steeds in topvorm en dat bewees ze met een geweldige show op de MTV Video Music Awards.

Twee awards

Jennifer Lopez was op de MTV VMA’s genomineerd voor drie awards. Waarvan ze er twee mee naar huis mocht nemen. De award voor ‘Beste Samenwerking’ voor het nummer Deniro dat ze uitbracht samen met DJ Khaled en Cardi B en de zogenaamde ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’, die gaat naar een artiest die een bijdrage heeft geleverd voor de muziek- en filmindustrie. Wie er met de andere prijzen aan de haal ging, lees je hier.

De nominatie voor ‘Beste Latin Video’, eveneens voor het nummer Dinero, wist ze niet te verzilveren. Maar het was vooral haar optreden waarover nog lang gesproken zal worden.

Medley

JLo bracht op de MTV VMA’s namelijk een medley van haar grootste hits waarbij ze bewees dat 49 het nieuwe 20 is. Want de zangeres danste tijdens haar optreden van 10 minuten over het volledige podium terwijl ze ook nog eens bewees hoeveel monsterhits ze tijdens haar carrière heeft gescoord.

Van Ain’t Your Mama en Love Don’t Cost A Thing tot Get On The Floor en Waiting For Tonight. En natuurlijk kon haar megahit Jennie From The Block niet ontbreken. Want het mag duidelijk zijn: Jennifer Lopez is nog steeds Jennie From The Block.

“That’s my girl”

Maar het mooiste aan haar optreden was zonder twijfel het moment waarop Alex Rodriguez, de huidige vriend van Jennifer Lopez, in beeld kwam.

De trots van de honkballer Rodriguez was duidelijk van zijn gezicht af te lezen. Want ja, iedereen is onder de indruk van JLo die op haar 49ste nog steeds een fenomenaal optreden kan neerzetten.

YouTube

Gesponsorde artikelen