Jennifer Lopez haar 11-jarige dochter laat zangtalent horen met een perfecte ‘If I Ain’t Got You’ van Alicia Keys

Jennifer Lopez haar 11-jarige dochter laat zangtalent horen met een perfecte ‘If I Ain’t Got You’ van Alicia Keys

Jennifer Lopez, de 49-jarige zangeres, actrice, producer en moeder van twee prachtige kinderen heeft sinds kort een Youtube-kanaal waarin ze ons een blik achter de schermen van haar leven gunt. Deze keer kwam haar dochtertje Emme in beeld en die maakte indruk. De 11-jarige zong feilloos ‘If I Ain’t Got You’ van Alicia Keys. 

Jennifer Lopez is sinds een tijdje aan het vloggen gegaan en we smelten allemaal voor een kijkje in de wereld van deze power woman. Als er iemand het gemaakt heeft in Hollywood, dan is het wel de creatieve duizendpoot J.Lo. Maar niet enkel zij blijkt over ongelofelijke talenten te beschikken, ook haar dochtertje Emme Anthony is een wonderkind, want in haar nieuwste video zien we haar zonder problemen het aartsmoeilijke lied If I Ain’t Got You van Alicia Keys zingen.

Hier zie je haar zingen vanaf een minuut of vier:

Trotse moeder

De elfjarige Emme Anthony komt samen binnengelopen met haar tweelingbroer Maximilian David, terwijl Max zijn moeder direct in de armen springt, loopt Emme naar de zangcoach om met hem te jammen. Als trotse moeder zegt J.Lo tegen haar dochter: “Zing Alicia Keys.” De trotsheid is van Jennifer’s gezicht af te lezen als Emme feilloos het Alicia Keys-lied zingt. Wil je meer horen? Lang moet je misschien niet wachten want J.Lo stelt al voor dat ze moet meekomen op tour. “Wil je graag iets kleins zingen in de show?”, vraagt ze aan haar dochter. “We zullen zien, je moet niet als je niet wilt”, drukt ze haar als een echte moeder op de borst.

Hier zie je haar dochtertje Emme:

Stripclubs

Jennifer Lopez blijft ons verbazen, voor haar nieuwste rol in de film Hustlers waarin ze een stripper speelt wil ze zich helemaal inleven en daarom investeerden J.Lo en haar man Alex Rodriguez duizenden dollars in stripclubs. Jennifer Lopez las veel over strippers, maar het beste is natuurlijk om ze in het echt te gaan bekijken en van hen te leren. Haar man stelde dan ook voor om dan eens naar een stripclub te gaan. Hij vertelde in de radioshow The Breakfast Club: “We zaten neer met de meisjes en we ondervroegen hen, stelden hen vragen. En dan gaven we hen 400 dollar, of 500 dollar of 600 dollar. We kwamen er niet voor het dansen, we kwamen er echt om te werken.”

Gesponsorde artikelen