Jeroen Meus krijgt steun uit onverwachte hoek: “Hij doet het beter dan ik”, zegt Piet Huysentruyt

Jeroen Meus krijgt steun uit onverwachte hoek: “Hij doet het beter dan ik”, zegt Piet Huysentruyt

Jeroen Meus kwam de laatste weken vaak in de pers door relletjes met zijn collega’s Pascale Naessens en Sandra Bekkari. Maar nu krijgt hij steun uit onverwachte hoek. Piet Huysentruyt zei in Gert Late Night dat hij fan is van Jeroen. Meer zelfs: “Hij doet het beter dan ik.”

Hoe is het nog met Piet Huysentruyt? Hij is al enkele jaren van het scherm verdwenen, maar lijkt zich daar nu wel bij te hebben neergelegd. Dat was even anders toen Sofie Dumont hem als tv-chef net vervangen had bij VTM. Hij deed toen enkele uitspraken waar hij intussen wel een beetje spijt van heeft. Vandaag kraakt Piet zijn collega’s niet af, hij neemt het zelfs op voor zijn grootste concurrent destijds: Jeroen Meus.

“Beter dan ik”

Piet was jarenlang het gezicht van de tv-koks, en Jeroen is voor hem de enige die hem kon opvolgen. Omdat hij volgens Piet een echte vakman is. Toeval of niet, dat is ook het argument dat Jeroen Meus zelf gebruikte in de relletjes met Pascale Naessens en Sandra Bekkari. Zondag zei hij nog op Radio 1 dat hij een geschoolde chef is en hij een beetje bang is voor de toekomst van zijn vak. “Ik ben een geschoolde kok, ik heb mijn vlieguren en ik heb daar veel offers voor gebracht. Ik ben er zeker van dat ik hun eten veel beter en veel lekker kan maken.”

En Piet had nog een mooi compliment in petto: “Ik vind zelfs dat Jeroen het beter doet dan ik.” Bekijk het hele fragment uit Gert Late Night hieronder:

Gesponsorde artikelen