Jess is back: jawel, naast Logan komt ook Jess terug in de nieuwe Gilmore Girls

Jess is back: jawel, naast Logan komt ook Jess terug in de nieuwe Gilmore Girls

We weten al dat Matt Czuchry, oftewel Rory’s ex-vriendje Logan, terugkomt in de Gilmore Girls-revival en daar zijn we erg gelukkig mee. Maar we zijn gi-gan-tisch blij met het nieuws dat ook Milo Ventimiglia naar Stars Hollow terugkeert. Jup, Jess is back, zoals hij zelf op Twitter aankondigt. Nu alleen Dean nog, en dan kan ons leven echt niet meer stuk. 

We konden ons geluk niet op toen we deze tweet zagen van Milo Ventiniglia: “What a great time to get back on set with some friends.” Voor velen was Jess het meest populaire vriendje dat Rory in Gilmore Girls gehad heeft. Stiekem waren we allemaal een beetje verliefd, toch?

En hoopten we niet allemaal dat Rory en Jess uiteindelijk weer terug bij elkaar zouden komen? We gaan het zien in de vier afleveringen van de Gilmore Girls-revival die Netflix gaat uitzenden. Het is alweer acht jaar geleden dat de laatste Gilmore Girls op televisie verscheen.

Mocht je je afvragen wie er verder ook alweer allemaal terugkomen? Dit is de line-up tot zover bekend: Matt Czuchry, Liza Weil, Yanic Truesdale, Lauren Graham en Alexis Bledel natuurlijk, Scott Patterson, Kelly Bishop, Keiko Agena en Sean Gunn. Helaas gaan we Melissa McCarthy, die we allemaal beter kennen als Sookie, niet terugzien in de nieuwe serie.

Wat nog niet vast staat, is de titel van de serie en nóg belangrijker: de datum wanneer het op Netflix komt. Maar laten we eerlijk zijn. Het enige dat telt is dat de serie terugkomt … én dat Jess terug is natuurlijk!

We love you too!

Warner Bros.

Nu alleen Dean nog! Please …?!!!

Gesponsorde artikelen