Jesse ‘Beautiful Soul’ McCartney is terug met een nieuw nummer en wij zijn opnieuw verliefd!

Jesse ‘Beautiful Soul’ McCartney is terug met een nieuw nummer en wij zijn opnieuw verliefd!

Jesse McCartney veroverde in 2004 ieder tienerhart met zijn nummer ‘Beautiful Soul’, maar nadien werd het stil rond de Amerikaanse zanger. Tot nu. 14 jaar na zijn monsterhit is Jesse McCartney terug en eerlijk is eerlijk: wij zijn nog steeds tot over onze oren verliefd. 

I don’t want another pretty face, I don’t want just anyone to hold, I don’t want my love to go to waste, I want you and your beautiful soul.” Geef het maar toe. Je kan deze zinnen niet lezen zonder dat je de nillies hunk Jesse McCartney ze hoort zingen in je hoofd. De ondertussen 30-jarige zanger is nu terug met een nieuw nummer en die is een serieuze trip down memory lane.

Jesse McCartney

De kans is groot dat jij vroeger een Joepie-poster (of tien) van Jesse McCartney in je kamer had hangen. De Amerikaanse popster was zowat de belichaming van een nillies “hottie” en was voor veel tienermeisjes (en -jongens) hun eerste echte “crush”.

Maar na zijn monsterhit Beautiful Soul in 2004 werd het stil rond de blonde halfgod. Maar nu, 14 jaar later, is hij terug. En het lijkt alsof hij nooit is weggeweest. Het nummer Better With You is net zoals Beautiful Soul een romantisch nummer waarbij je kan wegdromen en denken dat Jesse het speciaal voor jouw zingt. Want ja, we zouden liegen als we zouden zeggen dat we niet meer smoorverliefd zijn op hem. Oude liefde roest niet!

Bekijk hier de clip:

Gesponsorde artikelen