Jij kan levenslang gratis tickets voor Beyoncé en Jay Z winnen. Maar je moet er wel iets voor over hebben

Jij kan levenslang gratis tickets voor Beyoncé en Jay Z winnen. Maar je moet er wel iets voor over hebben

Is Beyoncé je idool maar kan je je geen ticket permitteren elke keer als Queen B passeert in een straal van 400 kilometer? Geen zorgen, de familie Carter deelt namelijk tickets uit, gratis en voor niets en dat voor de rest van je leven. Opgelet: je moet er wel wat voor over hebben, je moet namelijk vegan worden.

Beyoncé en Jay Z, de familie Knowles-Carter, hebben geweldig nieuws. Eén superfan kan namelijk een quasi-levenslange voorraad aan concerttickets van Bey en J winnen, maar ze stellen daarvoor wel een belangrijke voorwaarde. Het powerkoppel wil dat je als uitdaging een maand vegan wordt. Geen kip, geen vis, geen melk en geen kaas dus.

Is vegan eten eigenlijk wel gezond?

Wat krijg je daarvoor in de plaats? Wel, geen levenslange toegang natuurlijk, maar wel een paar concerttickets per jaar voor de komende dertig jaar, zeg maar de rest van de carrière van de twee muziekiconen. De wedstrijd werd gisteren aangekondigd door Beyoncé en de prijs zou zo’n 10.500 euro waard zijn.

Kijk hier hoe je dertig jaar lang (!) tickets voor Beyoncé en Jay Z kan winnen.

Eén maand vegan

“De voordelen van slechts één plantaardige maaltijd per dag kan een immense invloed hebben op onze gezondheid en omgeving, van minder CO2-uitstoot tot het beperken van ons watergebruik”, zeggen Beyoncé en Jay Z. “We willen jou uitdagen op dezelfde manier als we onszelf uitdagen door een plantaardige levensstijl over te nemen.”

Vegan op citytrip? Hier moet je heen!

Om de fans die de overstap maken, aan te moedigen, komt er dus een dikke beloning voor één superfan. “We willen jou erkennen omdat je opkomt voor je gezondheid en de gezondheid van de planeet”, laten de twee ook nog optekenen. De actie komt er als gevolg van hun steun aan The Greenprint Project, een onderneming van Beyoncé’s personal trainer, Marco Borges.

Slecht nieuws: een groot stuk van de wijn is niet geschikt voor vegans.

Vegan celebs

Bey en Jay Z zullen niet de eerste zijn die veganisme promoten. Ook Ellen Page, Ariana Grande, Liam Hemsworth en vrouw Miley Cyrus, Woody Harrelson, Mayim Byalik, Sia, Moby, Peter Dinklage en Evanna Lynch zijn bekende veganisten. Veganisme is dan niet dé meest duurzame vorm van eten, een balans tussen vegetarisme en veganisme is dat wel. Het Greenprint Project speelt in op die balans. Probeer jij het ook een maand? Je kan er maar tickets aan overhouden.

Gesponsorde artikelen