Jimin (BTS) ontvangt Ken-gitaar van Ryan Gosling

Sinds vorige week kan je in de cinema gaan kijken naar de film Barbie. Daarin speelt Ryan Gosling een van de hoofdrollen als Ken. In een deel van de film is hij te zien in een cowboyoutfit, die eerder al eens gedragen werd door Jimin van BTS en zo begon een geweldige interactie tussen de Amerikaanse acteur en de Zuid-Koreaanse zanger.

Onze favoriete cross-over van het jaar heeft een vervolg gekregen. Nadat Ryan Gosling een video deelde over Jimin van BTS heeft die laatste nu ook zijn reactie gedeeld.

Zelfde outfit

In een deel van Barbie zijn Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) te zien in cowboyoutfits. De outfit van Ken deed bij veel fans van BTS al een belletje rinkelen. Jimin droeg namelijk exact dezelfde outfit in de videoclip van Permission to Dance, die in de zomer van 2021 verscheen. En dat nieuws bereikte ook Ryan Gosling zelf.

In een video op sociale media kaartte hij de situatie aan. “Hallo Jimin, het is Ryan Gosling hier. Ik heb ontdekt dat jouw Permission to Dance-outfit hetzelfde is als mijn Ken-outfit in de film Barbie. En ik moet het toegeven: ‘Jij droeg het als eerste en je droeg het zeker het beste’. Er is een ongeschreven Ken-code, die zegt dat wanneer je de stijl van een andere Ken steelt, je hem je dierbaarste bezitting moet geven. Dus ik hoop dat je de gitaar van Ken aanvaardt als mijn bescheiden offer. En daarbij, Ken speelt eigenlijk niet echt gitaar, dus het zal beter af zijn in jouw handen.”

Gitaar ontvangen

En nu heeft Jimin een video gedeeld, waarin duidelijk wordt dat hij de gitaar wel degelijk ontvangen heeft. In de video krijgen we Jimin te zien mét de gitaar. De Zuid-Koreaanse zanger haalt z’n beste Engels boven om Ryan Gosling te bedanken. “Hi Ryan en hi Ken, dit is Jimin. Gefeliciteerd met je grote release. Mijn fans waren enthousiast om jouw video te zien. Heel hard bedankt! Je zag er goed uit in mijn outfit. Bedankt voor deze gitaar. Ik hou er echt van! En ik kijk ernaar uit om naar Barbie te gaan kijken. Go Barbie!” Om af te sluiten speelt Jimin een akkoordje op de gitaar.

Barbie is sinds vorige week woensdag, 19 juli 2023, te zien in de Belgische zalen. De film kende al de beste opening van het jaar in ons land.

Bekijk hier de video van Jimin:

Bekijk hier de video waarin Ryan Gosling uitlegt waarom Jimin zijn gitaar krijgt:

Meer
Lees meer...