Jisoo (BLACKPINK) kondigt solodebuut aan

Fans zaten er al lang op te wachten, maar nu is het eindelijk officieel. Jisoo zal als laatste lid van BLACKPINK haar solodebuut zal maken. Voorlopig is de titel van het nummer nog niet bekend, maar we weten wel al dat de single zal verschijnen op vrijdag 31 maart 2023.

Het vierde en laatste lid van BLACKPINK zal eind deze maand haar solodebuut maken. YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, teasede het solodebuut van Jisoo al enkele jaren, maar in januari van dit jaar kwam er voor het eerst concrete info. Op dat moment werd de videoclip van het nummer namelijk opgenomen. En nu is er ook een releasedatum. Het eerste solonummer van Jisoo zal namelijk verschijnen op vrijdag 31 maart 2023.

Jisoo

De andere drie leden van BLACKPINK – Jennie, Rosé en Lisa – maakten eerder al hun solodebuut. Jennie deed dat in 2019 met het nummer Solo. In maart 2021 volgde Rosé met haar solodebuut ‘R’, dat minialbum bestaat uit twee Engelstalige nummers: On The Ground en Gone. Lisa lanceerde haar soloalbum ‘Lalisa’ in september 2021. Ook haar debuutalbum telt twee nummers: Lalisa en Money.

Jisoo heeft voorlopig nog geen solowerk uitgebracht. Maar dat wil niet zeggen dat ze stilzat. Zo was zij in 2021 al te zien als actrice in de Disney+-serie Snowdrop, die voor heel wat controverse zorgde in Zuid-Korea. Maar nu zal ze dus ook haar debuut als solozangeres maken. De debuutsingle van Jisoo, die voorlopig nog geen naam heeft, zal verkrijgbaar zijn als single-album. Daarvan zullen er twee versies – een rode en een zwarte – beschikbaar zijn. Ook zal het album in limited edition verkrijgbaar zijn op vinyl.

Bekijk hier de aankondiging van het solonummer van Jisoo van BLACKPINK:

Het single-album zal beschikbaar zijn in twee versies met heel wat extra’s:

Bekijk hier alvast een sneak peek van de limited edition LP van het single-album:

Meer
Lees meer...