Johnny Depp zingt live ‘Heroes’ van David Bowie

Johnny Depp, de 56-jarige Amerikaanse acteur, is een geliefd icoon bij zijn fans. Tijdens zijn carrière zag je hem al stralen in verschillende films als Pirates of the Caribbean, Edward Scissorhands of Charlie and the Chocolate Factory. Nu blijkt dat hij naast gitarist in zijn band Hollywood Vampires, ook nog eens verborgen zangcapaciteiten heeft. Dat konden we horen op de tv-show van Jimmy Kimmel Live.

Donderdagavond trad Johnny Depp op als leadzanger tijdens de Amerikaanse tv-show Jimmy Kimmel Live. De acteur vormt samen met Alice Cooper en Joe Perry, gekend van de Aerosmith-band, de Hollywood Vampires. Een Amerikaanse band die sinds 2015 op de planken staat.

View this post on Instagram

Don't forget! Pre-order link in bio!

A post shared by Hollywood Vampires (@hollywoodvampires) on

Heroes

Johnny Depp bracht samen met zijn bandleden het liedje Heroes van David Bowie als openingslied voor hun nieuwe album. Het is een extraatje op het album. De band Hollywood Vampires laat niemand onberoerd en blaast de mensen van hun stoel met hun optreden. Blijkbaar is het nooit te laat om je stembanden in te smeren en het podium op te springen, dat heeft Johnny Depp gisterenavond bewezen.

Gesponsorde artikelen