Jongetje dat vermist geraakte na aanslag in Barcelona dan toch nog niet terecht

Jongetje dat vermist geraakte na aanslag in Barcelona dan toch nog niet terecht

Julian Cadman, het zevenjarige jongetje dat vermist geraakte na de aanslag in Barcelona, zou dan toch nog niet terecht zijn. De Spaanse krant El Mundo meldde eerder dat hij levend was teruggevonden, maar volgens The Guardian heerst er nog onduidelijkheid over het lot van het jongetje.

De zevenjarige liep samen met zijn moeder op de Ramblas in Barcelona toen het noodlot toesloeg. Tijdens de aanslag raakte hij gescheiden van zijn mama en sindsdien was er geen spoor van het jongetje. Terwijl de vrouw naar het ziekenhuis werd gebracht, lanceerde opa Tony Cadman een wanhopige oproep op Facebook om zijn kleinzoon te helpen zoeken:

“Mijn kleinzoon Julian is vermist, help ons alstublieft en like en deel dit bericht. Hij is zeven jaar oud en was samen met mijn schoondochter Jom op de Ramblas. De twee werden gescheiden van elkaar door de recente terreuractiviteiten. Deel dit bericht alsjeblieft als je familie of vrienden in Barcelona zijn.”

Eerst leek Julian terecht te zijn, maar daar is volgens The Guardian nog veel onduidelijkheid over. Dat het jongetje dus in een ziekenhuis in Barcelona zou liggen, klopt volgens sommige bronnen niet. Nog eventjes bang afwachten dus.

Gesponsorde artikelen