Joren uit ‘Blind Getrouwd’ brengt samen met Christoff single uit

De minst verrassende “nee” tijdens het beslissingsmoment in het afgelopen seizoen van Blind Getrouwd op VTM kwam er ongetwijfeld van het ‘koppel’ Lien en Joren. Toch blijft Joren nog steeds in de media opduiken. Enkele weken geleden praatte hij nog over de aandacht van de vrouwen en deze week brengt hij zelfs een single uit. Dat doet hij, na een gewonnen weddenschap, samen met zanger en goede vriend Christoff.

Enkele maanden geleden deed Joren Dumont (37) nog mee aan Blind Getrouwd, maar nu lijkt hij klaar voor een muziekcarrière. Dumont liet tijdens zijn deelname aan het VTM-programma al weten dat hij samen met zijn broer een DJ-duo vormt, maar nu heeft hij ook een eerste single uitgebracht. Dat doet hij met zijn broer Sieger en de Vlaamse schlagerzanger Christoff.

Ik ben een beer

Al sinds zijn deelname aan Blind Getrouwd kwam Jorens muzikale talent af en toe ter sprake. Daar liet hij weten dat hij een eigen liedje had met de titel Ik heb 3 haren op m’n borst, ik ben een beer. Wekelijks kreeg hij van kijkers de vraag of het lied te downloaden was, en dat is nu eindelijk ook het geval.

Daarbij krijgt hij de hulp van zijn beste vriend, zanger Christoff. Hij zong de single mee in nadat hij een weddenschap verloor. “Joren is mij al jaren aan het terroriseren met dat liedje. Het maakt niet uit waar we zijn, maar als hij de kans ziet, zingt hij voluit ‘Ik heb 3 haren op m’n borst, ik ben een beer!’”, vertelt de zanger. “Ik had met hem vooraf gewed om iets en bijgevolg stond ik met hem, zijn broer Sieger en z’n kameraad Jan recent in een professionele opnamestudio waar we het liedje hebben ingezongen.”

Vooral Joren is blij met het resultaat: “Ik heb geen speciale verwachtingen. Ik ben vooral blij dat ik eindelijk eens een liedje mocht zingen met mijn beste vriend.”

Beluister de song hier:

Meer
Lees meer...