Joshua is de special guest in ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’!

Joshua is de special guest in ‘Ex On The Beach: Double Dutch All Stars’!

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is terug en heeft een absolute topcast. Naast de toppers uit de afgelopen seizoenen heeft er nu nog een ‘Temptation Island’-oudgediende voet gezet op het ‘Ex On The Beach’-strand. Joshua is nu al aan zijn derde reality-programma toe, maar ons hoor je daar niet over klagen. 

Minderwaardezoekers, wij hebben goed nieuws voor jullie! Want nu Temptation Island erop zit, is er al meteen vervanging voor trash-tv night! Ex On The Beach: Double Dutch is namelijk terug met een all-star seizoen en naast de vertrouwde Ex On The Beach-gezichten is daar ook een oude Temptation-bekende bij. En het is niemand minder dan Joshua.

Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

Het was al aangekondigd dat het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch een all-star seizoen zou zijn, met de beste deelnemers van de voorbije seizoenen. Zo maken onder andere Yasmine en de gestoorde tweeling Esmee en Sharon opnieuw hun opwachting. Maar vorige week teasede MTV al dat er nog een speciale “EXtra” zou zijn in het nieuwe seizoen en die werd in de eerste aflevering onthuld.

Het is niemand minder dan de eigenaar van de Floshua, Joshua himself. We zullen in het nieuwe seizoen dus mogelijk een paar van zijn exen te zien krijgen. En het zou dus ook zomaar eens kunnen dat Megan of Chloë van Temptation Island aanspoelen op het strand van Ex On The Beach: Double Dutch.

Je kan Joshua elke zondag aan het werk zien op MTV om 20.30 uur.

Gesponsorde artikelen