Joshua scoorde gisteren in ‘Temptation Island’, maar ziet er nu wel helemaal anders uit

Joshua scoorde gisteren in ‘Temptation Island’, maar ziet er nu wel helemaal anders uit

‘Temptation Island’ is vier afleveringen ver en Joshua is er als eerste in geslaagd om seks te hebben op het eiland. Kampvuurbeelden waarop Kevin zijn vriendin Megan “koekerond” noemde en voldoende alcohol waren genoeg om haar in bed te krijgen. Veel fans keken jaloers toe, maar zullen net zo hard schrikken als ze zien hoe de begeerlijke vrijgezel er nu uitziet.

Al voor Temptation Island was duidelijk dat de eerste relatie die zou breken die tussen Kevin (22) en Megan (18) zou zijn. De Oostendenaren zijn nog maar een jaar samen maar Kevin heeft zijn vriendin al vijf keer bedrogen.

Bovendien leerde hij Vlaanderen en Nederland al in de eerste afleveringen kennis maken met enkele West-Vlaamse uitdrukkingen toen hij zijn vriendin als niet echt slim beschreef.

Wachten op eerste kampvuur

Het was voor verleider Joshua dan ook gewoon wachten tot het eerste kampvuur en hopen op slechte beelden om zijn slag te slaan. Op sociale media leek iedereen zelfs openlijk te hopen op een misstap van de 18-jarige Megan met de populaire vrijgezel … en lang moesten we niet wachten.

Megan begon al snel te kussen met Joshua en dook er iets later mee in bed. Heel het eiland en een deel van Vlaanderen en Nederland keken mee, maar iedereen leek haar keuze volledig te verstaan.

Joshua met gekleurd haar

Het was voor veel fans dan ook schrikken toen ze Joshua gisteren terugzagen in Temptation Talk, een talkshow op het Nederlandse RTL waarin nagepraat wordt over Temptation Island. De 20-jarige Joshua bleek zijn haar gekleurd te hebben in een soort grijs … en dat viel duidelijk niet bij iedereen in de smaak.

Oordeel vooral zelf over het nieuwe kapsel van Joshua …

… of geniet nog eens van zijn avonturen in Temptation Island

Gesponsorde artikelen