Joshua van ‘Temptation Island’ verkiest deze verleidster boven Megan!

Joshua van ‘Temptation Island’ verkiest deze verleidster boven Megan!

Joshua, de knapste verleider van ‘Temptation Island’, heeft alweer een opmerkelijke uitspraak gedaan. Nadat hij al meermaals duidelijk maakte dat Megan niets voor hem is, vertelt hij nu zelfs dat hij eerder voor een verleidster zou gaan dan voor zijn ‘friend with benefits’ Megan. 

Joshua ging op Temptation Island verbazend snel van hero to zero. Hij redde Megan uit haar vergiftigde relatie met Kevin. De twee hadden na vier dagen al seks en Megan vond de steun die ze nodig had bij de verleider. Maar na een paar dagen besliste hij dat hij niet langer de prins op het witte paard wilde zijn en vroeg Joshua of ze niet gewoon friends with benefits konden zijn.

Waardoor Megan dus voor de tweede keer gekwetst werd op Temptation Island. Tot overmaat van ramp laat Joshua nu geen moment onbenut om te benadrukken dat hij niets zag of ziet in Megan. En nu geeft hij in een video ook nog eens toe dat hij een verleidster zou verkiezen boven haar.

Megan of Zwanetta

In een video van de Nederlandse YouTuber Nanne krijgt Joshua de vraag “Zwanetta of Megan?”. Bijna zonder na te denken antwoordt de verleider “Zwanetta“. Opmerkelijk want op Temptation Island had Joshua een kortstondige relatie van 2 dagen met de West-Vlaamse Megan, waarvan ze zelfs een paar uur samenwoonden.

Nog vreemder is het omdat Joshua na Temptation Island zich al fel uitliet tegenover meisjes die onenightstands hebben. “Sletten zonder zelfrespect” was zijn duidelijke oordeel. Maar een meisje dat als verleidster deelnam aan Temptation Island, daar ziet de verleider geen graten in.

Seks na Temptation Island

Eerder verklapte Joshua al dat hij na de opnames van Temptation Island seks had met een verleidster. Hoewel er eerst gedacht werd dat het Laetitia was, ontkende Joshua dat later in een andere video. Zou het dan Zwanetta zijn, die hij nu verkiest boven zijn friend with benefits Megan?

Over die benefits heeft Joshua ook nog wat te vertellen, want in de video zegt Joshua dat als hij opnieuw zou meedoen met Temptation Island, hij geen seks zou hebben met Megan.

Bekijk hier de video met Joshua:

VIJF

Gesponsorde artikelen