Josje tekent platencontract bij Sony en lost in het najaar haar eerste – Nederlandstalige – single

Josje tekent platencontract bij Sony en lost in het najaar haar eerste – Nederlandstalige – single

Naast Isabelle A profiteerde nog een tweede artieste heel erg van het afgelopen muziek van ‘Liefde voor Muziek’: Josje Huisman. Ze was nog heel erg zoekende naar wat ze ging doen na K3 en meer dan één keer ging het op de sofa over de richting die haar muzikale toekomst zou uitgaan. Nu heeft ze haar eerste platencontract bij Sony Music getekend.

Josje bracht in Liefde Voor Muziek meer dan velen vooraf van haar verwacht hadden, ze bewees over een eigentijdse jonge sound te beschikken en kon zowel haar mannetje staan in het Engels als in het Nederlands.

Blijkbaar voelde ze zich wel heel erg thuis in dat Nederlands, want Sony Music laat weten dat de eerste Nederlandstalige single van Josje – die we dit najaar mogen verwachten – in het Nederlands zal zijn. Deze zomer werkt ze in de studio haar eerste songs af. In het najaar wordt dan een eerste single voorgesteld aan het publiek.

Tot dan wordt er noch door Josje noch door Sony Music verdere informatie verstrekt over het project. In Liefde Voor Muziek deed ze het ook al in het Nederlands met deze cover van Isabelle A.

Gesponsorde artikelen