Jouw budget iPhone scoor je hier

Geschreven met branded content van Refurbished.be

Zit je vast aan een bepaald budget, maar wil je toch een goed werkende iPhone scoren? Kies dan voor een refurbished iPhone. Maar wat betekent refurbished? Wij vertellen je daar graag meer over!

Refurbished betekenis

Refurbished betekent letterlijk gereviseerd. Dit is een bekende term in de IT-wereld en wordt steeds bekender bij de consument. Een refurbished product wordt eerst grondig gecontroleerd voordat het weer opnieuw wordt aangeboden. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Ze zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door deze producten te hergebruiken, verleng je de levensduur van een product. Een refurbished iPhone kun je niet vergelijken met een tweedehands iPhone. Bij een tweedehands iPhone weet je nooit exact wat de staat is van een iPhone. Bij een refurbished iPhone staat dit altijd duidelijk vermeld. Bovendien krijg je vaak ook garantie. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product. 

Goedkope iPhone

Kies je voor een refurbished versie dan kun je tientallen tot honderden euro’s besparen. Een refurbished iPhone is goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Zit je vast aan een budget? Er is een refurbished iPhone voor iedere portemonnee. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPhone met een groot beeldscherm en een krachtige processor en wil je graag een iPhone 12 aanschaffen? Kies dan voor een refurbished iPhone 12. Zo kun je met de bespaarde euro’s een leuk dagje weg! Een refurbished iPhone is ook veel beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je voor een refurbished iPhone dan zorg je voor minder CO2-uitstoot.

Refurbished webshop

Bij een officiële refurbished webshop staat duurzaamheid centraal. Kies je voor een refurbished versie dan help je het milieu een handje mee. Bij het produceren van elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Koop je een refurbished product, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Bij Refurbished.be worden alle elektronische producten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop en kun je profiteren van gratis verzending. Je vindt hier de nieuwste en oude modellen iPhones en dat voor een mooi prijsje!

Meer
Lees meer...