Joy Anna Thielemans doet waar iedereen van droomt: job opgeven en gaan reizen

Joy Anna Thielemans doet waar iedereen van droomt: job opgeven en gaan reizen

Joy Anna Thielemans maakt haar dromen waar. Nadat ze haar job bij Thuis opgaf, vertelde de actrice dat ze op wereldreis wou gaan. Nu is ze vertrokken met een dikke winterjas richting Lapland. Daarna volgen onder andere Mexico, Japan en Zuid-Afrika nog.

Iedereen droomt ervan, maar Joy Anna Thielemans doet het gewoon. De actrice vond dat haar job bij Thuis “te vanzelfsprekend” was geworden en ze nam prompt ontslag. De actrice zei eerder dat de timing ideaal is om nu een wereldreis te maken aangezien ze jong en ongebonden is, maar een vertrekdatum of echt plan was er nog niet. Op haar verlanglijstje stonden Mexico, Japan en Zuid-Afrika.

Pauze

In december nam Joy Anna een pauze van sociale media en die vrijgekomen tijd vulde ze met Netflix, veel eten, wandelingen, thee, schrijven, uren in bad gaan en heel veel slapen. Daarover schreef ze zelf in een blogpost op Medium. De pauze beviel haar zodanig goed, dat ze aankondigde om het ook in januari 2017 nog rustig aan te doen. Toch is de actrice niet langer aan het uitslapen of rondlummelen, want ze vertrok afgelopen weekend op reis. Hoewel ze nog niet richting een van de landen op haar bucket list vertrokken is, vloog de actrice nu naar Lapland.

Niet alleen

In het gezelschap van ‘Tjoolaard’ Niel Van Herck en reisfotograaf Yannick De Pauw van ‘Soms Ook Heimwee’ is Joy Anna naar het land van de kerstman getrokken en de foto’s zijn adembenemend. De actrice zal een week verblijven in het land van sneeuw en rendieren. Ze heeft al een sneeuwpicknick gedaan, heeft het ongelofelijk mooie noorderlicht gezien en heeft nog een tocht met huskies gepland.

Wij hopen stiekem dat we een beetje Joy Anna Thielemans in ons hebben en alle zekerheden durven opgeven om de wereld te gaan zien, want zeg nu zelf: bij het zien van die foto’s kun je toch niet thuisblijven?

Gesponsorde artikelen