Jung Kook (BTS) zal optreden op de MTV EMA’s in Parijs

Jung Kook, het jongste lid van de populairste Zuid-Koreaanse boyband BTS, zal volgende maand te zien zijn in Parijs. Hij zal daar optreden tijdens de MTV European Music Awards (EMA’s) op zondag 5 november 2023. Jung Kook is op die awardshow ook genomineerd voor drie awards.

Enkele dagen geleden deelde Jung Kook van BTS het releaseschema voor zijn aankomende soloalbum ‘GOLDEN’, dat zal uitkomen op vrijdag 3 november 2023. Het wordt het eerste soloalbum van de maknae (jongste lid, red.) van BTS, die met de titel verwijst naar zijn bijnaam “Golden Maknae”. Op het releaseschema stonden nog enkele mysterieuze data, waarvan we er nu eentje kennen.

Jung Kook

Op het schema was te lezen dat er iets gepland stond op maandag 6 november KST (dus Koreaanse tijd), maar wat dat precies was, was nog niet duidelijk. Nu weten we dus dat het gaat om een optreden op de MTV EMA’s op zondag 5 november 2023 in Parijs. Door het tijdsverschil is het dan namelijk al maandag 6 november in Zuid-Korea.

MTV kondigde Jung Kook aan als een van vele artiesten die zal optreden tijdens de show, waaronder ook David Guetta, Blur, GAYLE, Busta Rhymes en Eurovisiesongfestivalwinnaars van 2021 Kalush Orchestra. Jung Kook is op de MTV EMA’s ook genomineerd voor drie awards. Hij kan naar huis gaan met de prijzen voor Best Song voor het nummer Seven (feat. Latto), Best K-Pop en Biggest Fans.

De MTV EMA’s gaan dit jaar door in Paris Nord Villepinte in Parijs. Tickets gaan op donderdag 19 oktober in voorverkoop er is voorlopig nog geen informatie over de ticketprijzen of capaciteit van de zaal.

Meer
Lees meer...