Jung Kook (BTS) lost vrijdag nieuwe single met Jack Harlow

Jung Kook van BTS was dit weekend te zien op het Global Citizen Festival in New York. Daar bracht hij z’n solonummers Euphoria, Still With You en Seven, samen met een medley van BTS-nummers. Op het einde van z’n optreden had hij nog een bijzondere verrassing, want nu vrijdag, op 29 september, verschijnt zijn nieuwste single 3D.

Er wordt BTS-fans tegenwoordig geen dag rust gegund. Eerder deze maand loste V nog zijn eerste soloalbum ‘Layover’ en deze week is het al weer de beurt aan Jung Kook. Hij zal opnieuw een solonummer droppen, waarvoor hij deze keer samenwerkte met rapper Jack Harlow.

3D (feat. Jack Harlow)

Jung Kook speelde dit weekend een soloset op het Global Citizen Festival in New York. Hij bracht er zijn solonummers Euphoria en Still With You, gevolgd door zijn megahit Seven. Die laatste bracht hij voor het eerst samen met rapster Latto. Jung Kook sloot zijn set af met een medley van de nummers Permission To Dance, Dynamite en Butter van BTS.

Net nadat Jung Kook het podium verliet, verscheen er een video op de grote schermen van het festival. Die werd afgesloten met de woorden “Jung Kook” en “3D”. Terwijl we al een klein stukje uit het nieuwe nummer te horen kregen. Niet veel later volgde de officiële aankondiging van BIGHIT MUSIC, waarbij we ook te weten kwamen dat het opnieuw gaat om een samenwerking. Jung Kook werkte voor 3D namelijk samen met de Amerikaanse rapper Jack Harlow, die je kan kennen van zijn samenwerking met Lil Nas X Industry Baby of de hit First Class.

3D (feat. Jack Harlow) verschijnt op vrijdag 29 september. BIGHIT MUSIC loste al verschillende foto’s en video’s om het nummer te teasen.

Bekijk hier de teasers voor 3D (feat. Jack Harlow):

Meer
Lees meer...