Jung Kook (BTS) lost tracklist soloalbum met samenwerkingen met Ed Sheeran, Shawn Mendes, Major Lazer en DJ Snake

Enkele weken geleden kondigde Jung Kook, het jongste lid van BTS, zijn soloalbum ‘GOLDEN’ aan. En nu heeft hij de tracklist voor dat album gelost. We wisten al dat de hits Seven (feat. Latto) en 3D (feat. Jack Harlow) op het album te vinden zouden zijn en nu kennen we ook de andere titels én samenwerkingen.

Sinds de leden van BTS in juni 2022 aankondigden dat ze zich meer zouden focussen op hun solowerk, kregen we al vijf soloalbums te horen. J-hope loste als eerste zijn soloalbum ‘Jack in the Box’ in juli 2022, RM volgde met ‘Indigo’ in december 2022, in maart 2023 was het de beurt aan Jimin met zijn soloalbum ‘FACE’, in april 2023 volgde SUGA (aka Agust D) met ‘D-DAY’ en vorige maand verscheen ‘Layover’, het soloalbum van V. Jin dropte vorig jaar net voor hij aan zijn legerdienst begon nog de single The Astronaut, zijn soloalbum zal verschijnen wanneer hij terug is. Het laatste album dat we dit jaar nog tegoed hebben, is dat van Jung Kook en daarvan kennen we nu de elf tracks.

Major Lazor en DJ Snake

We wisten al dat de singles 3D (feat. Jack Harlow) en Seven (feat. Latto)  op het album ‘GOLDEN’ te horen zouden zijn. Van Seven gaat het zelfs om de Explicit en Clean Version. Nu kennen we ook de acht gloednieuwe nummers die op het album te horen zullen zijn. En daarvoor werkte Jung Kook samen met heel wat grote namen. Het eerste nieuwe nummer is zo Closer to You (feat. Major Lazer), waarvoor Diplo (die ook deel uitmaakt van Major Lazer) betrokken was als producer. De volgende nieuwe single is de title track van ‘GOLDEN’, Standing Next To You.

De vijfde song op het album kreeg de naam Yes or No en werd deels geschreven door Ed Sheeran. Voor het zesde nummer op het album heeft Jung Kook opnieuw een featuring artist ingeschakeld. Deze keer gaat het om de Algerijns-Franse dj en producer DJ Snake. De samenwerking kreeg de naam Please Don’t Change. Track zeven op het album kreeg de naam Hate You en werd deels geschreven door Shawn Mendes. In de laatste drie nieuwe nummers zullen we enkel Jung Kook te horen krijgen. Het gaat om Somebody en de emotioneel klinkende titels Too Sad to Dance en Shot Glass of Tears.

Het album ‘GOLDEN’ verschijnt op vrijdag 3 november.

Meer
Lees meer...