‘Just Dance 2023 Edition’: Online multiplayer en meer K-pop

Op 22 november komt Just Dance 2023 Edition uit, de nieuwste versie van het populaire dansspel van Ubisoft. Daarbij horen uiteraard heel wat nieuwe nummers, maar de leukste vernieuwing is zonder twijfel de online multiplayer. Daarmee kan je samen dansen met mensen die niet in dezelfde ruimte zijn als jij.

Just Dance komt dit najaar al met z’n 14de versie. Sinds het spel ontstond in 2009 kwam er elk jaar een nieuwe versie uit. Daarbij horen altijd enkele vernieuwingen en nieuwe nummers. Dit kunnen we van Just Dance 2023 Edition verwachten.

Online multiplayer

De opvallendste vernieuwing is de online multiplayer. Die zal ervoor zorgen dat je niet langer met z’n allen voor één televisiescherm moet proppen, waarbij er al eens iemand een bakske tegen het hoofd kan krijgen. Met Just Dance 2023 Edition zal je namelijk samen met je vrienden kunnen spelen, ook al zijn die niet in dezelfde ruimte.

Je kan de online multiplayer gebruiken met maximum zes mensen tegelijk, waarbij je dus alle zes gewoon thuis kan blijven.

BTS

Er zitten al enkele jaren K-popnummers in Just Dance. Daarbij kan je meestal een makkelijke versie spelen om dan uiteindelijk de originele choreografie vrij te spelen. Maar een grote afwezige daarbij was altijd BTS. De grootste boyband ter wereld was nooit eerder te vinden in Just Dance, maar daar komt met de editie van 2023 verandering in. Zo is Dynamite van BTS zelfs te horen in het reclamespotje voor Just Dance 2023 Edition. Daarnaast krijgen we in de beelden ook al te zien dat het zal gaan om de officiële choreografie van het nummer.

Verder zullen K-popfans in het spotje ook de choreografie van Wannabe van ITZY al kunnen herkennen. Ook daarbij gaat het dus om de officiële choreografie (inclusief de bijna onmogelijke schouder-move aan het begin). Ook More van K/DA (met Madison Beer, Soyeon en Miyeon van (G)-IDLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine) werd al bevestigd. Andere nieuwe nummers zijn onder andere Telephone van Lady Gaga en Beyonce, STAY van The Kid LAROI en Justin Bieber en Physical van Dua Lipa.

Bekijk de officiële advertentie voor Just Dance 2023 Edition hier:

Bekijk hier al een paar teasers van de nieuwe nummers in Just Dance 2023 Edition (deze lijst zal de komende maanden nog uitgebreid worden):

Meer
Lees meer...