Justin Bieber bevestigt zijn verloving met Hailey Baldwin met een lange en vreemde boodschap

Justin Bieber bevestigt zijn verloving met Hailey Baldwin met een lange en vreemde boodschap

Justin Bieber is wel degelijk verloofd met zijn vriendin Hailey Baldwin. Hij bevestigde het nieuws nu zelf op zijn Instagrampagina. Samen met twee foto’s van hem en zijn kersverse verloofde postte hij een lange boodschap waarin hij zijn liefde voor Hailey (en God) uitschreeuwt.

Hoorden we zondag het geluid van brekende tienerhartjes? Dat kan zeker, want Justin Bieber lijkt klaar om zich definitief te settelen. Hij heeft zijn vriendin Hailey Baldwin ten huwelijk gevraagd in de Bahama’s en hoewel het eerst nog om een roddel ging, is het nieuws nu ook bevestigd door Bieber zelf.

Turbulente geschiedenis

Justin en Hailey hebben een lange en ietwat aparte geschiedenis. De 24-jarige zanger leerde het 21-jarige model kennen in 2009, toen ze dus amper 15 en 12 jaar oud waren. Eind 2015 werd duidelijk dat de twee een koppel waren toen Justin een foto waarop ze aan het kussen zijn op zijn Instagram postte.

Maar toen was het volgens Justin allemaal nog niet zo serieus. “Ik hou echt van Hailey, maar ik wil nu geen relatie”, klonk het toen bij Justin. Maar hij voegde daar ook het volgende aan toe: “Ik kijk naar de toekomst. Misschien is zij wel het meisje waarmee ik ooit wil trouwen? Daarom wil ik nu niets beschadigen tussen ons.” Een paar maanden later gingen de twee uit elkaar en keerde Justin terug naar zijn ex Selena Gomez. Maar toen ook dat na een jarenlange knipperlichtrelatie op de klippen liep, vond hij opnieuw troost in de armen van zijn oude geliefde Hailey Baldwin.

Verloofd na een maand

Na de schijnbaar definitieve breuk met Selena Gomez in maart van dit jaar, was het een tijdje stil rond het liefdesleven van Justin Bieber. Tot hij enkele weken geleden kussend gespot werd met zijn voormalige vlam Hailey Baldwin.

Deze keer laat Justin Bieber er geen gras over groeien en nog geen maand nadat hij en Hailey voor het eerst opnieuw samen gespot werden, is hij al op één knie gegaan. Justin stelde de vraag tijdens hun reis op de Bahama’s. Waar ze gespot werden door enkele fans en zo ging de bal aan het rollen en lekte het nieuws al snel uit.

“Je bent de liefde van m’n leven, Hailey”

Maar nu komt er de officiële bevestiging van Justin Bieber zelf. Hij doet dat in een ellenlange caption op Instagram. “Ik ging nog even wachten met iets te zeggen, maar het woord verspreid zich snel. Luister, het is heel simpel: Hailey, ik hou zoooooo veel van alles wat je doet!” Hij gaat verder met de lofzang voor z’n verloofde. “Ik ben toegewijd om de rest van mijn leven te spenderen aan elk klein deeltje van je te leren kennen, terwijl ik geduldig en liefdevol van je hou.”

Justin Bieber, die heel religieus is, gaat verder met ook God te bedanken. “Ik beloof dat ik ons gezin zal leiden met eer en integriteit, zodat Jezus ons door zijn Heilige Geest kan leiden in alles wat we doen en elke beslissing die we nemen. Mijn hart is helemaal en volledig van jou en jij zal altijd op de eerste plaats komen. Je bent de liefde van m’n leven, Hailey Baldwin, en ik zou m’n leven niet met iemand anders willen doorbrengen. Je maakt me zoveel beter en we complimenteren elkaar zo goed! Ik kan niet wachten op het beste seizoen van mijn leven! Het is grappig want alles lijkt zo logisch bij jou! Waar ik het enthousiastste over ben, is dat mijn kleine broertje en zusje een gezond en stabiel huwelijk gaan zien en ook op zoek zullen gaan naar hetzelfde.”

Hij besluit met extra informatie over de verloving. “De timing van God is werkelijk perfect. We zijn verloofd op de zevende dag van de zevende maand. Het getal zeven is het nummer van de spirituele perfectie, da’s echt waar, GOOGLE IT! Is dat niet gek? Ik had dat bovendien niet gepland. Het voelt echt goed om onze toekomst vast te leggen. We gaan nog beter zijn als we 70 zijn, baby, hier gaan we! ‘Hij die een vrouw vindt, vindt iets goed en verkrijgt zo de gunst van de Heer!’ Dit is het jaar van de gunst!”

Bekijk hier de foto die Justin postte op Instagram:

Gesponsorde artikelen