Justin Bieber dan toch getrouwd? Alles wijst erop

Justin Bieber dan toch getrouwd? Alles wijst erop

Alles wijst erop dat Hailey Baldwin en Justin Bieber getrouwd zijn. Baldwin heeft haar familienaam naar Bieber veranderd op haar sociale media. Bovendien postte Bieber een foto waarin hij haar “my wife” noemde.

Hailey Baldwin en Justin Bieber zouden enkele maanden geleden in intieme kring getrouwd zijn in New York. Er is maar weinig bekend over het koppel. Hailey ontkende op Twitter zelfs dat ze getrouwd was, maar die tweet is verwijderd. Het lijkt er nu op dat de twee effectief getrouwd zijn. “Mijn vrouw is geweldig”, schrijft Justin Bieber op Instagram bij een foto van Hailey Baldwin en zichzelf.

Merknaam?

De showbizzwebsite TMZ had eerder gemeld dat Hailey haar nieuwe naam Hailey Bieber had laten patenteren als merknaam. Dat betekent dat zij als enige kledij en andere producten mag uitbrengen onder die naam. Vorige week werd ze al gespot met een jas met de naam Bieber op haar rug.

Ook de verloving tussen Hailey en Justin werd erg vreemd aangekondigd. Gaat het hier misschien om een soort van zakenplan of schijnhuwelijk?

De Instagrampost van Justin Bieber:

Gesponsorde artikelen