Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd

Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn verloofd

Justin Bieber en Hailey Baldwin hebben zich afgelopen weekend verloofd. Volgens de celebritynieuwssite TMZ heeft de zanger zijn vriendin zaterdagnacht in een vakantieresort op de Bahama’s ten huwelijk gevraagd en heeft ze “ja” gezegd.

De Canadese zanger Justin Bieber (24) en het Amerikaanse model en presentatrice Hailey Baldwin (21) hebben een lange en turbulente liefdesgeschiedenis samen. De twee leerden elkaar al in 2009 kennen via de vader van Hailey, acteur Stephen Baldwin.

Open relatie

Eind 2015 zouden de twee voor het eerst iets met elkaar gehad hebben. Aanvankelijk ontkennen ze allebei die relatie, maar even later verschenen er toch foto’s van het kussende koppel op hun Instagram-account.

Justin Bieber en Hailey Baldwin verklaarden wel allebei dat hun relatie niet exclusief was. “Ik hou echt van Hailey, maar ik wil nu geen relatie”, zei Bieber daarover begin 2016. “Ik kijk naar de toekomst. Misschien is zij wel het meisje waarmee ik ooit wil trouwen? Daarom wil ik nu niets beschadigen tussen ons.”

Twee jaar geen contact … tot vorige maand

Een half jaar later raakt er blijkbaar toch iets beschadigd tussen het jonge koppel. Ze ontvolgen elkaar op sociale media en hebben twee jaar lang geen contact. Het is die periode dat Justin Bieber een turbulente relatie heeft met de zangeres Selena Gomez.

Een maand geleden duiken er voor het eerst opnieuw geruchten op dat Justin en Hailey weer close zouden zijn met elkaar. Wat aanvankelijk vriendschappelijk lijkt, is een week later toch iets meer want ze worden al kussend gespot.

Bieber op zijn kniën

Deze keer nemen ze hun relatie duidelijk veel serieuzer dan enkele jaren ervoor want nog geen maand na de hereniging zou Justin Bieber besloten hebben om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Volgens twee getuigen via TMZ heeft de zanger zaterdagnacht tijdens een salsa-avond in het midden van de andere gasten Hailey ten huwelijk gevraagd en heeft zij “ja” gezegd.

Foto’s van Bieber op zijn knieën zijn er niet want de aanwezige security lette erop dat de aanwezige gasten hun gsm niet boven haalden toen het jonge koppel zich verloofde. Op bevestiging van henzelf is het ook nog wachten, maar ondertussen heeft Jeremy Bieber, de vader van Justin, op Instagram de niet mis te verstane boodschap “Proud is an understatement! Excited for the next chapter!” gepost.

Justin Bieber en Hailey Baldwin enkele jaren terug

Gesponsorde artikelen