Left Right
scrollTop top

Justin Bieber laat grote nieuwe nektattoo zetten


Justin Bieber
© YouTube

Justin Bieber is een tattoo rijker en het is er eentje die we veel te zien zullen krijgen. De Canadese zanger heeft namelijk een grote tattoo laten zetten in zijn nek. Hij had al kleinere tattoo’s in z’n nek, maar deze is toch een stuk opvallender.

Waar we Justin Bieber in 2007 leerden kennen als een onschuldige en romantische 13-jarige, heeft hij dat imago ondertussen van zich af kunnen schudden. Dat doet hij niet alleen met z’n muziek, maar ook met z’n uiterlijk. Justin Bieber is tegenwoordig niet vuil van een tattoo meer of minder en zijn laatste is wel een heel opvallende.

View this post on Instagram

@_dr_woo_ thank you for the ? ?

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Roos

Justin Bieber heeft namelijk een grote roos laten tatoeëren in z’n nek. De roos is zwart en neemt de volledige lengte van z’n nek in beslag. De 26-jarige zanger deelde al een foto waarop hij trots z’n nieuwe tattoo toont aan z’n volgers en ook zijn tattoo-artiest Dr. Woo bedankt.

Justin Bieber heeft al tientallen tatoeages, waarvan het grootste deel op z’n bovenlichaam. Maar het is nu ook al de vierde nektattoo voor Justin Bieber. Eerder liet hij al het woord ‘Patience‘ tatoeëren onder z’n rechteroor, langs linkst staat er een grote vogel en op de achterkant van z’n nek staan twee vleugels. Daarnaast heeft hij ook een sopraansleutel achter zijn oor staan en een klein kruisje onder zijn linkeroog. Maar hij vond dus toch nog een vrij plekje om een roos te laten tatoeëren.

POPSTAR

Justin Bieber dook onlangs nog op in de videoclip voor het nummer POPSTAR van DJ Khaled feat. Drake. Bieber zingt niet mee op het nummer, maar hij speelt wel de hoofdrol in de videoclip ervan.

Het nummer gaat namelijk over het leven van een popster. En wie denkt aan een popster, denkt natuurlijk al snel aan Justin Bieber. In de clip leeft Justin het stereotiepe popsterrenleventje: in een dure villa met knappe vrouwen in bikini, verschillende auto’s, assistenten en een – het kon niet ontbreken – chains en een lange bontjas. Maar uiteindelijk wordt Justin gewoon wakker in z’n bed naast z’n vrouw Hailey Bieber. Wanneer ze tater de hond aan het uitlaten zijn, krijgt Justin Bieber wel een telefoontje van Drake, dus was het dan toch geen droom? Een leuk extraatje in de clip is dat de ringtoon van Justin Bieber zijn debuutnummer Baby is, waarin Drake ook te zien was.

Justin deelde ook een filmpje van de gloednieuwe tattoo bij de tattoo-artiest:

Daarna deelde hij nog een foto waarop zijn nieuwe tattoo te zien is:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  44.474.616
 • Aantal
  doden
  1.173.928
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  368.337
 • Aantal
  doden
  11.170