Left Right
scrollTop top

Justin Bieber komt met nieuwe collectie bij H&M


Justin Bieber H&M
© EPA

Beliebers, rep je naar de H&M (met een mondmasker) want Justin Bieber heeft een nieuw collectie uit met het Zweedse merk. De Canadese zanger heeft onlangs zijn nieuwe album ‘Changes’ gedropt en de kleding van de collectie met H&M is gebaseerd op dat album.

Justin Bieber verkoopt niet alleen albums aan de lopende band. Ook de items van zijn kledinglijn The House of Drew vliegen de deur uit. Maar wie 42,95 euro voor een T-shirt of 86,95 euro voor een trui te veel vindt, kan nu terecht bij H&M. Want de Zweedse modeketen komt met een nieuwe collaboratie met de Canadese zanger.

Changes x H&M

De H&M-collectie van Justin Bieber is gewijd aan zijn album ‘Changes’ dat op Valentijnsdag dit jaar verscheen. Op dat album zijn onder andere de hits Yummy en Intentions te vinden. De collectie bestaat uit T-shirts en truien met foto’s van Justin Bieber, maar ook karikaturen van de zanger en het gekende badeendje. De exacte prijzen van deze collectie zijn nog niet bekend, maar op één van de foto’s is te zien dat een T-shirt 7,99 euro kost. Een koopje als je het ons vraagt.

Het is niet de eerste keer dat Justin Bieber samenwerkt met H&M. Toen de zanger in 2015 met het album ‘Purpose’ kwam, kon je ook verschillende truien en T-shirts vinden in de filialen van H&M.

België?

Voorlopig is de collectie nog niet te vinden op de Belgische website van H&M. Wel werden de T-shirts en truien al gespot in de filialen van H&M in Frankrijk, waardoor de collectie dus waarschijnlijk ook naar ons land zal overwaaien.

Op de website van H&M zijn wel nog items te vinden van de vorige collaboratie met Justin Bieber. Ongeduldige fans kunnen dus nu al hun kans wagen.

Bekijk hier de verschillende items uit de collectie:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899