Justin Trudeaus superschattige zoontje steelt de show in India

Justin Trudeaus superschattige zoontje steelt de show in India

Canadese eerste minister Justin Trudeau is momenteel op officieel bezoek in India. En het loopt er niet helemaal zoals gepland. Zo waren de outfits niet in orde en waren er heel wat diplomatieke strubbelingen. Maar gelukkig is er Hadrien, het jongste zoontje van Justin Trudeau dat voor de komische noot zorgt tijdens de reis.

Justin Trudeau, de Canadese eerste minister is met zijn gezin op officieel bezoek in India. Het bezoek loopt minder makkelijk dan verwacht. Er heerst wantrouwen tegen de Trudeaus, de kledingvoorschriften zijn streng en moeilijk om aan gehouden te worden en de belangrijke ontmoetingen laten op zich wachten. Maar er is één jongeman die alle gemoederen doet bedaren, de kleine Hadrien.

Fiasco

“De belangrijkste ontmoeting tot nu toe is met acteur Shahrukh Khan, het is alsof Poetin zeven dagen in de VS doorbrengt en alleen Tom Cruise ontmoet”, dat is het soort opmerkingen dat op Twitter staat te lezen. Het bezoek van Justin Trudeau aan India is geen onverdeeld succes en wordt volgens sommigen zelfs afgedaan als een waar fiasco.

Zo werd de Canadese premier bij de landing op de luchthaven ontmoet door de minister van … landbouw. En duurde het enkele dagen vooraleer hij de minister-president Narenda Modi ontmoette. Bovendien is India een land met veel folklore en tradities, waardoor het voor Trudeaus familie een sinecure is om niemand op de tenen te trappen.

Wantrouwen

De Indiase regering is behoorlijk wantrouwig ten opzichte van de Canadese eerste minister. Die zou volgens hen sympathiseren met het Sikh-separatisme dat ijvert voor de onafhankelijkheid van de regio Punjab.

In Canada kent de gemeenschap namelijk een grote aanhang. Bovendien zijn vier ministers van de regering van Trudeau van Indiase afkomst, alle vier van Sikh-oorsprong.

Hadrien

Justin Trudeau heeft z’n volledige gezin, inclusief drie kinderen, meegenomen naar India. En dat was een goede zet, want Hadrien, de jongste zoon van Justin Trudeau steelt er de show.

De kleine Hadrien, die binnen enkele dagen vier kaarsjes mag uitblazen, is de ster in India en dat levert hilarische foto’s op.

De kleine Hadrien steelt de harten van de Indiërs

Want geef toe: hij is hilarisch!

Al kan dat lachen voor de camera nog wel iets beter.

Maar wat een cutie!

Gesponsorde artikelen