K-POP.FLEX uitgesteld naar oktober, maar voegt THE BOYZ toe aan affiche

K-POP.FLEX heeft laten weten dat de tweede editie in Frankfurt niet zal doorgaan in het weekend van 17 en 18 juni 2023, maar verplaatst wordt naar het weekend van 13 en 14 oktober 2023. Het festival moet dit doen nadat verschillende namen afzegden en het te laat was om nieuwe namen te regelen die volgende maand naar Duitsland konden afreizen.

K-popfans die een ticket voor K-POP.FLEX in Frankfurt hadden, kregen vandaag slecht nieuws. Het festival zal namelijk uitgesteld worden naar oktober. De organisatie laat weten dat het het uitstel betreurt, maar het probeert de pijn wel te verzachten met een nieuwe naam op de affiche.

K.POP FLEX

Origineel bestond de affiche van K-POP.FLEX uit Pentagon, Weeekly, ONEUS, YOUNITE, Kep1er, Billlie en BLANK2Y. Die laatste twee namen moesten al afzeggen. Billlie cancelde al hun plannen voor de komende maanden na het overlijden van Moonbin, de broer van Moon Sua. Ook BLANK2Y moest tijdelijk hun activiteiten stoppen door de plotse exit van Youngbin na beschuldigingen van fysiek geweld tegen zijn ex-vriendin. Daardoor moest de organisatie van K-POP.FLEX op zoek naar nieuwe namen om de affiche opnieuw compleet te maken en dat bleek een onmogelijke opgave. Daardoor werd besloten om het festival uit te stellen naar oktober. Waardoor de boyband THE BOYZ erbij zal kunnen zijn.

De tweede editie van het festival in Duitsland had eigenlijk de derde editie van KPOP.FLEX geweest, maar de editie van Londen werd vorig jaar gecanceld. Door het dodelijke incident in de uitgangsbuurt Itaewon in Seoul werd het festival, dat enkele weken later gepland stond, toen afgelast. Daardoor is de tweede editie in Frankfurt ook de tweede editie van het festival. 

Tickets voor KPOP.FLEX 2023 zijn nog steeds te koop via Ticketmaster. Wie niet meer kan gaan door de nieuwe data, kan zijn, haar of hun geld terugkrijgen via diezelfde website.

Bekijk hier de officiële aankondiging:

Meer
Lees meer...