K-popgroep Red Velvet komt naar Europa

De K-popmeidengroep Red Velvet heeft een nieuwe tour aangekondigd die vanaf april naar Azië en Europa zal gaan. In mei en juni zal de groep halt houden in vier Europese steden.

De vijfkoppige K-popgroep Red Velvet komt binnenkort naar Europa. Vanaf april zal de groep vertrekken op de ‘Red Velvet 4th Concert: R to V’-tour. Die zal hen – voorlopig – langs negen steden brengen in Azië en Europa.

‘Red Velvet 4th Concert: R to V’

Red Velvet kondigde eerder al aan dat ze op vrijdag 1 en zaterdag 2 april 2023 zouden optreden in de KSPO Dome in Seoul, Zuid-Korea. Het concert van zaterdag 2 april zal ook gelivestreamt worden via Beyond LIVE. Maar nu volgt het nieuws dat er ook een wereldtour vasthangt aan ‘Red Velvet 4th Concert: R to V’.

De ‘Red Velvet 4th Concert: R to V’-tour zal op vrijdag 21 april 2023 afgetrapt worden in Singapore. Daarna is het de beurt aan Yokohama in Japan op woensdag 3 en donderdag 4 mei. Vervolgens trekt het vijftal verder naar Manila in de Filipijnen op zondag 7 mei en Bangkok in Thailand op zaterdag 13 en zondag 14 mei. De laatste stop van de Aziatische tour wordt Jakarta in Indonesië op zaterdag 20 mei.

Europa

Daarna is het de beurt aan Europa. Het eerste concert op Europese bodem gaat door in Parijs op woensdag 24 mei. Op zaterdag 27 mei staat het vijftal in Berlijn. Vervolgens is het de beurt aan Amsterdam op dinsdag 30 mei. Het voorlopig laatste concert van de tour gaat door in Londen op dinsdag 6 juni. De exacte locaties van de concerten zijn nog niet bekend.

Twee dagen na het laatste concert in Londen zal Red Velvet ook te zien zijn op het Spaanse festival Primavera Sound in Barcelona.

Meer
Lees meer...