K-popgroep TXT kondigt samenwerking met Braziliaanse zangeres Anitta aan

De K-popgroep TOMORROW X TOGETHER, kortweg TXT, heeft een samenwerking aangekondigd met de Braziliaanse zangeres Anitta. De groep bracht eerder deze zomer al samen met de Jonas Brothers het nummer Do It Like That uit en nu komen ze dus opnieuw met een samenwerking.

TXT heeft opnieuw een grote samenwerking te pakken. Na de Jonas Brother in juli komen ze nu met een samenwerking met de Braziliaanse zangeres Anitta, bekend van de hits Envolver en Downtown.

Back for More

De samenwerking werd vandaag aangekondigd door het agentschap BIGHIT MUSIC. Het gaat om de eerste prerelease van het nieuwe album van TXT dat in oktober zal verschijnen. Dat album zal het derde studioalbum van de boyband worden en kreeg de naam ‘The Name Chapter: Freefall’. Het volledige album verschijnt op vrijdag 13 oktober.

We kwamen eerder al te weten dat TXT zou optreden op de MTV VMAs en dat ze daar de prerelease van hun nieuwe album al in primeur zouden brengen. Daarbij waren er ook al geruchten dat het zou gaan om een optreden met Anitta en die lijken nu dus te kloppen. Het nummer verschijnt op vrijdag 15 september, terwijl de MTV VMAs doorgaan op dinsdag 12 september. Daardoor zal Back for More dus in primeur te horen zijn tijdens de MTV VMAs. Op de comebackposter van TXT staat ook al te lezen dat er op maandag 18 september nog een extra versie van het nummer gelost zal worden. Het gaat daarbij om de “more edition“.

Op TikTok deelden TXT en Anitta al meteen een korte teaser voor het nummer. Daarbij wordt ook duidelijk dat de artiesten voor deze videoclip wel samen in de studio waren.

Bekijk de teaser voor Back for More hier:

@txt.bighitent U will be obsessed with our "Back for More" with @Anitta 🙌 #투모로우바이투게더 #TOMORROW_X_TOGETHER #TXT #Anitta #TheNameChapter #FREEFALL #BackforMore ♬ Back for More (with Anitta) – TOMORROW X TOGETHER, Anitta
Meer
Lees meer...