K-popkoppel HyunA en DAWN zetten punt achter hun relatie

Hét K-popkoppel is niet meer. HyunA en DAWN hebben namelijk een punt gezet achter hun relatie van meer dan zes jaar. HyunA maakte het nieuws zelf bekend via Instagram. Eerder dit jaar verliet het koppel nog het agentschap P Nation, waar ze allebei onder actief waren.

Droef nieuws uit de K-popwereld vandaag, want HyunA en DAWN zijn niet langer een koppel. Het koppel, dat al enkele jaren publiek samen was, laat nu weten dat ze als vrienden uit elkaar gaan en ook collega’s zullen blijven.

HyunA en DAWN

HyunA en DAWN vormden sinds 2016 een koppel. Toen het nieuws van hun relatie in 2018 uitlekte, werden ze allebei ontslagen bij hun agentschap Cube Entertainment. Op dat moment was HyunA soloartieste en maakte DAWN, toen nog onder de naam E’Dawn, deel uit van de groep Pentagon. Na hun vertrek bij Cube Entertainment sloot het koppel zich aan bij het agentschap P Nation van PSY (ja, die van Gangnam Style). Daar brachten ze allebei verschillende solonummers uit. 

Vorig jaar maakten ze ook samen een album ‘1+1=1’, met als title track het aanstekelijke nummer PING PONG. Dat onze lijst met de 25 beste K-popnummers van 2021 haalde. In februari van dit jaar verloofde het koppel zich. Eerder dit jaar verlieten HyunA en DAWN samen het agentschap P Nation. Het is nog niet duidelijk of ze ondertussen een nieuw agentschap gevonden hebben.

Breuk

Maar vandaag, op woensdag 30 november liet HyunA via Instagram weten dat zij en DAWN als vrienden uit elkaar gaan. “We hebben een punt gezet achter onze relatie. We hebben besloten om goede vrienden en collega’s te blijven. Bedankt voor jullie steun”.

Bekijk hier de Instagrampost van HyunA:

Meer
Lees meer...