Left Right
scrollTop top

#K3Stopt: verslagenheid op Twitter na vermoedelijk einde van meidengroep


#K3Stopt: verslagenheid op Twitter na vermoedelijk einde van meidengroep

Is het na zeventien jaar over voor K3? Studio 100 organiseert vanmiddag een persconferentie waarin het huidige trio haar afscheid zou aankondigen, al zou de groep volgens de geruchten in het najaar een doorstart maken in een nieuwe bezetting.

Volgens Het Laatste Nieuws wordt vanmiddag het einde van K3 in de huidige bezetting aangekondigd. Karen Damen (40), Kristel Verbeke (39) en Josje Huisman (29) zouden ermee ophouden, nadat voornamelijk Josje het beu zou zijn. Dat is opmerkelijk, aangezien de 29-jarige Nederlandse er als laatste is bijgekomen nadat de blonde Kathleen er eerder al mee ophield.

Wat met Karen en Kristel?

Ook Karen en Kristel hebben de laatste tijd echter steeds meer zijprojecten, maar voor hen zou een afscheid bij K3 niet hoogdringend zijn. Toch zouden ook zij niet meer doorgaan met K3, want nog maar eens een nieuwe, jonge deerne naast de inmiddels 39- en 40-jarige oprichtende leden zou misschien wat raar zijn. “Ik zie me ook niet tot mijn vijftigste doorgaan”, liet Karen onlangs nog optekenen, “hoewel, we zien wel.”

Of het afscheid van het huidige trio ook het einde van het merk K3 betekent, zullen we vanmiddag pas echt te weten komen. Nog volgens HLN zou er in september op VTM een tv-show gepland zijn om drie nieuwe leden te zoeken. Het huidige trio zou in die show geen hoofdrol opeisen, maar Karen, Kristel en Josje zouden wel als rode draad fungeren.

Op Twitter lopen de voorstellen alvast al binnen:

Maar er overheerst toch voornamelijk verslagenheid:

Zitten we eigenlijk wel te wachten op een nieuw trio?

Ja, hoe zit dat nu eigenlijk?

Maar de vraag van de dag:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  40.388.802
 • Aantal
  doden
  1.118.083
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  230.480
 • Aantal
  doden
  10.443