Kan het nog romantischer? ‘Friends’-fan vraagt zijn lief ten huwelijk in het appartement van Monica

Als je een grote Friends-fan bent, wat is er dan meer romantisch dan ten huwelijk worden gevraagd in hét appartement van Monica en Chandler? Inderdaad, niets. De Britse Radha Patel kijkt iedere avond voor ze gaat slapen naar een aflevering van Friends. Dus toen haar vriend Krunal Desai zag dat Comedy Centrals FriendsFest naar Londen zou komen, aarzelde hij geen seconde. Hij contacteerde de organisatie en deelde zijn plannen. Die waren direct verkocht en hebben alles mogelijk gemaakt. 

Op bijna exact dezelfde plek als waar Chandler Monica in de tv-serie Friends ten huwelijk vroeg, stelde Krunal Desai zijn lief Radha Patel de big question, of ze met hem wil trouwen. Maar het koppel komt niet alleen overeen met Monica en Chandler, ook met Ross en Rachel worden ze vergeleken. Want ook zij hebben in de 11 jaar dat ze samen zijn tijdelijk een break gehad.

De set van Friends was dus de beste plek voor Desai om met een mooie ring voor zijn lief door de knieën te gaan. En dus wist hij wat hem te doen stond toen hij een tijdje terug zag dat Comedy Centrals FriendsFest naar Londen kwam. Hij belde de organisatie met zijn voorstel en die wilde gelukkig maar al te graag meewerken.

Organisatie in het complot

Zij hebben zelfs meegeholpen met het uitstippelen van een plan om ervoor te zorgen dat Radha tot het laatste moment helemaal niets zou doorhebben. Zo lokte de organisatie haar de set van het appartement op door te zeggen dat ze haar met haar lief samen als model wilden voor een fotoshoot. En zorgden ze ervoor dat op moment suprême niemand van de overige bezoekers hen zou storen.

Niets kon er dus meer misgaan. Of ja, bijna niets … Ze moest natuurlijk wel ‘ja’ zeggen. Maar daarover hoefde Krunal zich geen zorgen te maken. Natuurlijk zei Radha ‘ja’!

Great minds think alike

En Krunal had – inderdaad – geen betere locatie kunnen kiezen om zijn lief te vragen: “When I first saw the apartment I actually thought that this would be the perfect place to be proposed to. Nothing could top this proposal, it was awesome. As Phoebe would say, he’s my lobster”, laat Radha weten aan de Britse nieuwssite Metro.

Check hier het jaloersmakende moment

Meer
Lees meer...