Kan je niet wachten tot je kerstboom er staat? Probeer dan intussen deze kersttrend: versier een ananas! 

Kan je niet wachten tot je kerstboom er staat? Probeer dan intussen deze kersttrend: versier een ananas! 

Het begint alweer te kriebelen en iedereen heeft er al zin in! We kijken halsreikend uit naar Kerstmis en uiteraard naar het moment dat we de eerste kerstversieringen mogen ophangen. Vooraleer je de slingers en lichtjes ophangt in een boom, moet je misschien eens een ananas versieren. Nooit aan gedacht hé? Maar hey, waarom ook niet …

Geef maar toe, je kan niet wachten totdat je je kerstboom mag zetten. Jammer genoeg bestaan er enkele ongeschreven regels rond wanneer je je boom nu echt mag zetten en versieren. Als je echt niet kan wachten totdat Sinterklaas is langsgekomen, kan je gerust andere dingen versieren zoals een ananas. Het klinkt misschien een beetje gek, maar vertrouw ons: het resultaat is geweldig!

Ananas versieren

Je leest het goed hoor. Ananassen versieren voor Kerstmis is echt een ding. Vanaf nu kan je wachten op Kerstmis in gezelschap van een versierde ananas. Het leuke hieraan is dat het niet veel plaats in beslag neemt en het er echt goed uitziet. We begrijpen natuurlijk dat een ananas niet echt kerstachtig lijkt, maar heb je zo’n versierde ananas al eens gezien?

Het handige is dat verschillende mensen zo’n versierde ananas helemaal top vinden: zomerliefhebbers, ananaslovers en kerstfanaten, we hebben het tegen jullie!

Decoreren maar!

Wat moet je nu doen? Loop naar de supermarkt en koop (uiteraard) een ananas. Nadien haal je je kist met kerstdecoratie boven en versier je de ananas met kerstballen, -slingers en -lichten. Om het helemaal af te maken, durven sommigen een eigen touch toe te voegen door bijvoorbeeld een zonnebril op de ananas te zetten. Love it!

Oh ja, en het beste van al: nadien kan je je fancy ‘kerstboom’ lekker opeten!

Nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar deze voorbeelden:

Mooi hé!

Gesponsorde artikelen