Kan je oma of opa zingen? Schrijf ze vanaf nu in voor The Voice Senior!

Kan je oma of opa zingen? Schrijf ze vanaf nu in voor The Voice Senior!

Naast ‘The Voice van Vlaanderen’ en ‘The Voice Kids’ brengt VTM nu een nieuw concept naar Vlaanderen. Voorheen hadden 60-plussers niet de kans om hun zangtalent te tonen, maar in ‘The Voice Senior’ wordt het podium voor hen vrijgemaakt! Kan je oma of opa goed zingen? Aarzel dan niet, en schrijf hen in! Het programma zal deze zomer worden opgenomen.

Op zangtalent staat geen leeftijd. En dat dacht ook VTM. Niet alleen start de zender met nieuwe seizoenen van The Voice van Vlaanderen en The Voice Kids, maar ook met The Voice Senior. De deelnemers voor dat nieuwe programma moeten ouder zijn dan 60 jaar en beschikken over een straffe stem. In Nederland lanceerde RTL4 het programma al.

Succes

Vlaanderen barst van het muzikaal talent. Dat bewezen de voorbije seizoenen van The Voice van Vlaanderen en The Voice Kids. Meer dan een miljoen kijkers, wat goed is voor een marktaandeel van 46,8 procent, keken vorig jaar naar The Voice. Ook dit jaar gaat de commerciële zender op zoek naar zangtalent tussen 17 en 59 jaar.

Daarnaast kan het jong geweld tussen 7 en 14 jaar zich inschrijven voor een nieuwe editie van The Voice Kids. In The Voice Senior geen jong talent, maar wel stemmen die al wat jaren op de teller hebben. 60-plussers kunnen zich nu inschrijven via de website van VTM.

Senioren zijn hot

Hoewel adverteerders vooral interesse hebben in 18- tot 54-jarigen, zijn er de laatste tijd steeds meer senioren op de buis. Vier zoekt in Hotel Römantiek samen met Otto-Jan Ham, Sven De Leijer en Frances Lefebure naar een nieuwe geliefde voor vrijgezellen op leeftijd. Voor De Wereld rond met 80-jarigen zoekt VTM nog acht hoogbejaarden om de reis van hun leven te maken.

Opnames

De opnames voor de drie programma’s starten deze zomer. Wie de coaches zullen zijn, wie de presentatie zal doen en wanneer het op de televisie verschijnt, is nog niet bekend. Wel is het zeker dat het programma voor nog meer grappig, ontroerend en straf kijkplezier zal zorgen!

Gesponsorde artikelen