Kandidaten ‘De Mol’ zien elkaar na maanden voor het eerst terug en komen te weten wie de mol is

Kandidaten ‘De Mol’ zien elkaar na maanden voor het eerst terug en komen te weten wie de mol is

Na weken mysterie en gokken weten we eindelijk wie de mol is. Voor velen kwam het als een shock dat priester Pieter de mol was. En wij vermoeden dat dat ook bij de kandidaten zelf – behalve voor winnaar Lloyd dan – als een verrassing kwam. Hoe de kandidaten precies reageerden op de onthulling krijgen we zondag te zien in de échte laatste aflevering van het seizoen. 

De zoektocht is voorbij, het masker van de mol is afgevallen. Het was tot grote verrassing van velen priester Pieter die de boel wekenlang belazerde. Dat Pieter een geweldige mol was, bleek natuurlijk al uit de reactie van de kijkers. Maar hoe reageren de kandidaten als ze te weten komen wie de mol is?

Hoe saboteerde Pieter?

Nu zondag komen we te weten hoe Pieter precies te werk ging als mol. Maar de kandidaten kregen die aflevering al een tijdje geleden te zien. En aan hun reacties te zien, heeft Pieter toch heel wat stoten uitgehaald.

In de teaser voor de aflevering van zondag zien we ook hoe iedereen enthousiast reageert op de overwinning van de jongste deelnemer: Lloyd. De overwinning is hem dus door zijn medekandidaten ook meer dan gegund.

Zelf meedoen?

Heb je door de zoektocht naar de mol zelf ook zin gekregen om eens deel te nemen? Dan is er goed nieuws. Want net na de bekendmaking van de identiteit van de mol kwamen we te weten dat er een nieuw seizoen komt.

De inschrijvingen voor dat seizoen zijn al geopend. Wie zich geroepen voelt, kan zich inschrijven op de website van VIER.

Bekijk hier de teaser voor de allerlaatste aflevering van dit seizoen van De Mol:

Screenshot VIER

Kan je niet wachten tot volgend jaar? Boek dan je reis naar Mexico en breng een bezoekje aan de locaties uit De Mol!

Gesponsorde artikelen